Effektiva produktionsceller och stora plåtformat

Laserskärning används för kostnadseffektiv skärning av plåtdetaljer med mycket snäva toleranskrav. Vi har idag fem moderna laserskärmaskiner som kan skära en plåttjocklek på upp till 25 mm svart plåt och vi har laserskärbord på upp till 4000 * 2000 mm. Skellefteå och Strömsund är idag våra största anläggningar för laserskärning. I Skellefteå har vi en mycket effektiv produktionscell för laserskärning med en Bystronic 6.0 kW och en Bystronic 4.4 kW sammanlänkade med ett plåthanteringssystem. Produktionscellen möjliggör en effektiv plåthantering med låg bemanning.

I våra omfattande produktionslager har vi det mesta på lager: kallvalsad plåt, kallformningsstål, extra höghållfast stål, slitplåt, grovplåt , ämnen, rostfritt och aluminium, se Lagerlista standard. Vi samarbetar med världens ledande ståltillverkare och eftersom vi är oberoende kan vi alltid erbjuda dig rätt kvalitet till rätt pris.

Efterbehandling, packning och logistik
Utifrån era behov utför vi efterbehandling av de skurna detaljerna, trumlingsblästring, trumling, blästring, slipning eller fogberedning.

Vi märker, packar och levererar de skurna detaljerna så att detaljerna kan levereras direkt in i er verksamhet. Vi levererar i många fall färdiga och kompletta materialsatser till våra kunder med såväl skurna plåtdetaljer som kapade eller figurskurna rör/ämnen.

Vi kan ta hand om ytterligare bearbetning av era detaljer i samarbete med någon av våra partners. Några exempel på tilläggstjänster är bockning, svetsning, skärande bearbetning och ytbehandling, seTilläggstjänster.

Kontakt
Kontakta din närmaste Repay-enhet för mer information om laserskärning, se Kontakta oss.

Ladda ner vårt produktblad
< Produktblad planskärning