Tillväxt tillsammans

Rörlaserskärning

Prisvärd skärning för mekaniska konstruktioner

Rörlaserskärning används för kostnadseffektiv figurskärning av rör med höga toleranskrav. Vi har idag fyra moderna rörlaserskärmaskiner med möjlighet att skära rör upp till 250 mm i diameter. Våra rörlaserskärmaskiner finns i Köping.

Rörlasertekniken öppnar helt nya möjligheter för mekaniska konstruktioner. Många av våra kunder har tex kunnat minska antalet ingående detaljer i en ram genom att bygga in lösningarna i röret. Det har gjort det möjligt att minska artikelfloran, förenkla monteringen och slutligen få en mer kostnadseffektiv produkt. Glöm dock inte att detta sätt att bearbeta rör är konkurrenskraftigt även för ”enkla” jobb som gerning och borrning.

I våra omfattande handelsstålslager har vi det mesta för rörlaserskärning, se Lagerlista standard. Vår enhet i Köping har ett nära samarbete med Tibnor som gör att vi där kan utnyttja deras centrallager, i Köping för, snabba, billiga och säkra inleveranser av råmaterial.

Efterbehandling, packning och logistik

Utifrån era behov utför vi efterbehandling av de skurna detaljerna, trumlingsblästring, trumling, blästring, slipning eller fogberedning.

Vi märker, packar och levererar de skurna detaljerna så att detaljerna kan levereras direkt in i er verksamhet. Vi levererar i många fall färdiga och kompletta materialsatser till våra kunder med såväl skurna plåtdetaljer som kapade eller figurskurna rör/ämnen.

Vi kan ta hand om ytterligare bearbetning av era detaljer i samarbete med någon av våra partners. Några exempel på tilläggstjänster är bockning, svetsning, skärande bearbetning och ytbehandling, seTilläggstjänster.

Kontakt

Kontakta din närmaste Repay-enhet för mer information om laserskärning, se Kontakta oss.