Tillväxt tillsammans

Rörlaserskärning

Prisvärd skärning för mekaniska konstruktioner

Rörlaserskärning används för kostnadseffektiv figurskärning av rör med höga toleranskrav. Vi har idag fyra moderna rörlaserskärmaskiner med möjlighet att skära rör upp till 254 mm i diameter. Våra rörlaserskärmaskiner finns i Köping.

Rörlasertekniken öppnar helt nya möjligheter för mekaniska konstruktioner. Många av våra kunder har till exempel kunnat minska antalet ingående detaljer i en ram genom att bygga in lösningarna i röret. Det har gjort det möjligt att minska artikelfloran, förkorta tid för svetsning, förenkla monteringen och slutligen få en mer kostnadseffektiv produkt. Glöm dock inte att detta sätt att bearbeta rör är konkurrenskraftigt även för ”enkla” jobb som kapning, gerning och borrning. Vi samarbetar med världens ledande ståltillverkare och grossister, eftersom vi är oberoende kan vi alltid erbjuda dig rätt kvalitet till rätt pris.

Efterbehandling, packning och logistik

Utifrån era behov utför vi efterbehandling av de skurna detaljerna, trumlingsblästring, trumling, blästring, slipning eller fogberedning. Vi märker, packar och levererar de skurna detaljerna så att detaljerna kan levereras direkt in i er verksamhet.

Vi levererar i många fall färdiga och kompletta materialsatser till våra kunder med såväl skurna plåtdetaljer som kapade eller figurskurna rör/ämnen.

Vi kan ta hand om ytterligare bearbetning av era detaljer i samarbete med någon av våra partners. Några exempel på tilläggstjänster är bockning, svetsning, skärande bearbetning och ytbehandling. 

Kontakt

Kontakta din närmaste Repay-enhet för mer information.

FÖR FÖRETAG

Behöver du en snabb kostnadsuppskattning?

Ibland behöver man en prisindikation för att snabbt kunna fatta ett beslut i sin verksamhet. När du har lämnat din förfrågan via formuläret så tas den emot av någon av våra säljare som återkommer till dig inom 24 timmar*.

Vi tar enbart emot förfrågningar från företagskunder.

*Vid större projekt eller arbeten som kräver efterbearbetning så kan det dock ta något längre tid då vi är beroende av underleverantörer.

  • Webbshop