Tillväxt tillsammans

Plasmaskärning

Ett kostnadseffektivt alternativ, med möjlighet till fogberedning

Plasmaskärning används för kostnadseffektiv skärning av medeltjock plåt med snäva toleranskrav. Vi har idag tre moderna plasmaskärmaskiner med bord på upp till 6000 x 2500 mm, som kan skära svart plåt i upp till 60 mm. Vi kan även fogbereda direkt vid skärning genom att fasa den figurskurna konturen i 45 grader.

I våra omfattande produktionslager har vi det mesta på lager: kallvalsad plåt, kallformningsstål, extra höghållfast stål, slitplåt, grovplåt , ämnen, rostfritt och aluminium, se Lagerlista standard. Vi samarbetar med världens ledande ståltillverkare och eftersom vi är oberoende kan vi alltid erbjuda dig rätt kvalitet till rätt pris.

Efterbehandling, packning och logistik

Utifrån era behov utför vi efterbehandling av de skurna detaljerna, trumlingsblästring, trumling, blästring, slipning eller fogberedning. Vi märker, packar och levererar de skurna detaljerna så att detaljerna kan levereras direkt in i er verksamhet.

Vi levererar i många fall färdiga och kompletta materialsatser till våra kunder med såväl skurna plåtdetaljer som kapade eller figurskurna rör/ämnen.

Vi kan ta hand om ytterligare bearbetning av era detaljer i samarbete med någon av våra partners. Några exempel på tilläggstjänster är bockning, svetsning, skärande bearbetning och ytbehandling. 

Kontakt

Kontakta din närmaste Repay-enhet för mer information.

Den här webplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.