Tillväxt tillsammans

Laserskärning

Effektiva produktionsceller och stora plåtformat

Laserskärning används för kostnadseffektiv skärning av plåtdetaljer med mycket snäva toleranskrav. Vi har idag många moderna laserskärmaskiner, fördelat på flera orter, som kan skära en plåttjocklek på upp till 25 mm svart plåt och vi har laserskärbord på upp till 4000 * 2000 mm. 

Vi skär med laser i Skellefteå, Strömsund, Ludvika, Uddevalla, Värnamo och Köping (rörlaser). På många av orterna har vi effektiva produktionsceller som är sammankopplade med ett hanteringssystem som möjliggör effektiv plåthantering med låg bemanning.

I våra omfattande produktionslager har vi det mesta på lager: kallvalsad plåt, kallformningsstål, extra höghållfast stål, slitplåt, grovplåt, ämnen, rostfritt och aluminium, se Lagerlista standard. Vi samarbetar med världens ledande ståltillverkare och eftersom vi är oberoende kan vi alltid erbjuda dig rätt kvalitet till rätt pris.

Efterbehandling, packning och logistik

Utifrån era behov utför vi efterbehandling av de skurna detaljerna, trumlingsblästring, trumling, blästring, slipning eller fogberedning.

Vi märker, packar och levererar de skurna detaljerna så att detaljerna kan levereras direkt in i er verksamhet. Vi levererar i många fall färdiga och kompletta materialsatser till våra kunder med såväl skurna plåtdetaljer som kapade eller figurskurna rör/ämnen.

Vi kan ta hand om ytterligare bearbetning av era detaljer i samarbete med någon av våra partners. Några exempel på tilläggstjänster är bockning, svetsning, skärande bearbetning och ytbehandling, seTilläggstjänster.

Kontakt

Kontakta din närmaste Repay-enhet för mer information om laserskärning, se Kontakta oss.

Den här webplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.