Tillväxt tillsammans

Det här är Repay

Repay finns för att erbjuda våra kunder skurna och kapade stålämnen av rätt kvalité. Vi ska finnas där våra kunder behöver oss och bemöta er som de pigga, enkla, experter vi är. 

Vår vision är Tillväxt tillsammans. Det innebär att vi vill att ni växer tillsammans med oss och vi tillsammans med er. Tillväxt handlar om lönsamhet och med oss som partner kan ni öka era intäkter och kapa era kostnader samt minska er kapitalbindning.

Det gör vi genom att erbjuda korta, säkra och fasta ledtider på stålämnen så att kan ni ta in fler affärer. Vi kapar era kostnader genom vår effektiva produktion, snabba leveranser, kompetenta medarbetare och en stor inköpsvolym av råmaterial. Våra stora maskin- och lagerresurser gör att vi kan möta era behov även vid stora och snabba förändringar i orderingång. 

Sedan är det roligt att göra affärer med oss!

Repay är en av Sveriges största och snabbast växande leverantörer av figurskurna och kapade ståldetaljer samt handelsstål. Vi är ca 130 medarbetare och omsätter 700 MSEK. 

Vi ägs av Kung Fu Invest och har vårt huvudkontor i Skellefteå, men finns på många olika platser i Sverige.

Vi är certifierade enligt SS-EN ISO 9001:2008 och SS-EN ISO 14001:2004 och värderade till AAA enligt Soliditets kreditvärderingssystem.

 

130

Anställda

700 Mkr

Omsättning

Certifikat SS-EN ISO 9001:2008, SS-EN ISO 14001:2004

Huvudkontor Skellefteå

Ägare Kung Fu Invest AB

Organisationsnummer 556045-1618

  • Webbshop