Tillväxt tillsammans

Är du vår blivande expert?

På Repay letar vi alltid efter kunniga och engagerade medarbetare. Om du är intresserad av att jobba hos oss, kontakta den platschef där du vill jobba.

Om Repay

Repaykoncernen har ca 120 medarbetare och en omsättning på ca 400 miljoner SEK med produktion på nio orter i Sverige, från Kiruna i norr till Värnamo i söder. Vi erbjuder kunderna skurna och kapade stålämnen av rätt kvalité, Vi skall finnas där kunderna behöver oss och bemöta dem som pigga, enkla, experter. Vår ledstjärna är tillväxt tillsammans.

Antingen är du

Sylvass teknisk säljare

Till dig har vi en plats i förstakedjan. Du kommer att ingå i ett drivet lag som består av sex tekniska säljare på unika positioner i landet. Din bas blir Värnamo och därifrån ska du erövra stora delar av Sverige. Som teknisk säljare ansvarar du för att bibehålla och utveckla ett gott samarbete med befintliga och nya kunder. Du kommer att arbeta självständigt med att planera dina veckor och dina kundbesök.

Eller så är du

Svetsaren som tänkte att va fan

Ok, du behöver inte nödvändigtvis vara svetsare. Men vi söker dig som har praktisk erfarenhet från verkstadsbranschen som känner att du vill ha en ny utmaning. Du vill dra nytta av dina kunskaper på ett nytt sätt. För du kan stålbranschen utan och innan. Du gillar människor, är duktig på sociala sammanhang och har en inneboende känsla för affärer som du inte fått utlopp för än. Du ser möjligheten att utvecklas till en sylvass teknisk säljare.

Och som tur är, oavsett vem av ovanstående du är, så finns Repay, stålbranschens piggaste och snabbast växande expert på skurna och kapade stålämnen. Vi är ett tillväxtföretag med målsättning att växa minst 25% varje år. Vi behöver därför ännu fler initiativtagande medarbetare som vill ta oss framåt. Inom Repay uppmuntrar vi våra medarbetare att vara en del av vår utveckling och vi ger alla som vill möjligheten att växa och utvecklas inom företaget.

Väl på plats ingår du i en rikstäckande säljorganisation med sex tekniska säljare placerade på våra orter runt om i Sverige. Med utgångspunkt i vår anläggning i Värnamo hittar du nya och vårdar befintliga kunder i Kalmar, Blekinge, Skåne, Kronoberg, Halland och Jönköpings län.

I korthet

Omfattning: Heltid

Värnamo

2020-10-25

Läs mer