Tillväxt tillsammans

Nyhetsarkiv

Grattis Jonas! Vinnare i vår tävling på Elmiamässan.

23 november 2021

Vi har nu gått igenom alla bidrag och fått fram en vinnare i vår tävling på Elmiamässan. Rätt svar på vikten är 290,2 kg.

Läs mer

Cranab har varit kunder i snart 20 år. ”Samarbetet är klockrent”

27 oktober 2021

Repay och Cranab, som utvecklar och tillverkar vi kranar, gripar och buskröjare i världsklass, har samarbetat i snart 20 år.

Läs mer

Möt oss på Elmia Subcontractor

27 oktober 2021

Den 9-12 november går Elmia Subcontractor av stapeln. Mässan som beskrivs som den viktigaste mötesplatsen för underleverantörer inom tillverkande industri och deras kunder.

Läs mer

Wåhlins blev Repay – ”Digitaliseringen en viktig skillnad”

27 oktober 2021

I februari i år förvärvade Repay Mitt det i Krylbo baserade Wåhlins skärteknik. Nu, ca 9 månader senare har bolaget hunnit komma in i många delar av Repays både struktur och arbetssätt.

Läs mer

Tack alla kunder!

27 oktober 2021

Som ett led i vårt ständiga förbättringsarbete och för att veta att vi gör rätt saker genomför vi en årlig kundundersökning.

Läs mer

5 snabba frågor till Linnea Stålnacke

27 oktober 2021

Läs 5 snabba frågor till Linnea Stålnacke som är lagerarbetare på Repay i Kiruna.

Läs mer

Ny lasermaskin installeras i Gällivare

27 oktober 2021

Just nu installerar vi en ny laserskärningsmaskin till vår enhet i Gällivare.

Läs mer

Ett år med laserskuret i Sala

27 oktober 2021

För ett år sedan installerades en laserskärarmaskin till vår enhet i Sala. Vi tar ett kort snack med Robin Lundqvist, platschef i Sala för att höra mer om hur året har varit.

Läs mer

Fördubblade lagerytor i Köping

27 oktober 2021

På vår enhet i Köping är vi specialister på rörlaserskärning. Tidigare i år utökade vi våra lagerytor rejält med nästintill en fördubbling.

Läs mer

Rainer och Thommy säljer Repay i syd

21 oktober 2021

Att jobba som teknisk säljare hos Repay är ett viktigt jobb. Både för oss på Repay, men faktum är att våra tekniska säljare också blir viktiga personer hos våra kunder.

Läs mer

Repay expanderar

2 februari 2021

Det är Repay Mitt AB som förvärvar Wåhlins Skärteknik AB i Krylbo, ett företag som även de jobbar med gas- plasma och laserskärning av plåt.

Läs mer

Den här webplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.