Tillväxt tillsammans

Nyheter

Tanja – ny innesäljare i Värnamo

12 FEBRUARI 2024

Tanja

Tanja Toivainen har jobbat som innesäljare på Repay i Värnamo sedan början av oktober och har blivit enormt uppskattad bland såväl medarbetare som kunder. Här får du lära känna henne lite bättre.

Tanja

Hej Tanja! Det kanske är svårt att svara på men vad tror du är anledningen till att du har blivit så populär?

- Jag är nog bra på att lyssna men gillar också att bjuda på mig själv. Jag är väldigt positiv till att lära känna nya människor och det här jobbet har gett mig chansen att få kollegor runtom i landet som jag inte hade lärt känna annars.

Berätta lite mer om hur din roll ser ut?

- Stor del av mitt arbete går ut på att skicka offerter till kunder utifrån deras förfrågningar. Och förhoppningsvis följer därefter en order som jag lägger in. Sedan kan det vara att besvara frågor kring leveranser och ibland gör jag inköp när vi skickar saker på efterbehandling. Mycket av mitt arbete går ut på att besvara mail vilket är bra då allting finns i skrift. Men det är klart att det är roligare med kontakt över telefonen eller de gånger någon kommer hit för ett fysiskt möte.

Vad finns det för utmaningar?

– Eftersom jag är ny på jobbet dyker det upp utmaningar varje dag, både små och stora. Nu har jag blivit lite varm i kläderna men ibland dyker det upp mer ovanliga beställningar och då kan det vara svårt att veta vem jag ska vända mig till och så. Det här är en helt ny bransch för mig också så allt var nytt när jag kom hit.

Vad är det bästa med att jobba på Repay?

– Det är nog gemenskapen. Även fast vi är en liten grupp här i Värnamo så är det ändå en stor arbetsplats då Repay finns på så många orter. Det är en väldigt hjälpsam stämning inom företaget. När jag började fick jag mycket stöttning av Lina som är innesäljare i Halmstad och Avesta och ibland hände det att jag ringde henne femton gånger på en dag. Men hon sa aldrig något om det utan svarade på alla mina frågor.

Vad gör du helst när du inte arbetar?

– Jag har inga direkta hobbies men jag umgås gärna med min sambo, kompisar och min familj. Jag spelar lite padel ibland och så gillar jag att resa bort. Men jag testar hemskt gärna nya saker, brukar sällan säga nej.

  • Webbshop