Tillväxt tillsammans

Gasskärning

Specialister på grovplåt med egenutvecklad skärmetod

Gasskärning används vid kostnadseffektiv skärning av grovplåt. Vi har idag fjorton moderna gasskärmaskiner, med upp till 24 brännare och 12 * 6 meter skärbord fördelade på våra enheter runt om i Sverige. Uddevalla och Skellefteå är våra största leverantörer av gasskärning. Vi kan skära plåt med en tjocklek upp till 400 mm.

Vår speciella och egenutvecklade gasskärningsmetod möjliggör kostnadseffektiv skärning av även mindre serier.

Metoden ger både extremt korta ställ- och tömningstider och ultimata förutsättningar för ett högt plåtutnyttjande.

I våra omfattande produktionslager har vi det mesta på lager: kallvalsad plåt, kallformningsstål, extra höghållfast stål, slitplåt, grovplåt, ämnen, rostfritt och aluminium, se Lagerlista standard. Vi samarbetar med världens ledande ståltillverkare och eftersom vi är oberoende kan vi alltid erbjuda dig rätt kvalitet till rätt pris.

Efterbehandling, packning och logistik

Utifrån era behov utför vi efterbehandling av de skurna detaljerna, trumlingsblästring, trumling, blästring, slipning eller fogberedning.

Vi märker, packar och levererar de skurna detaljerna så att detaljerna kan levereras direkt in i er verksamhet. Vi levererar i många fall färdiga och kompletta materialsatser till våra kunder med såväl skurna plåtdetaljer som kapade eller figurskurna rör/ämnen.

Vi kan ta hand om ytterligare bearbetning av era detaljer i samarbete med någon av våra partners. Några exempel på tilläggstjänster är bockning, svetsning, skärande bearbetning och ytbehandling, se Tilläggstjänster.

Kontakt

Kontakta din närmaste Repay-enhet för mer information om laserskärning, se Kontakta oss.

Den här webplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.