Tillväxt tillsammans

Projektpartner

Anlita Repays experter – spara tid och gör bättre affärer

Projektpartner är ett erbjudande för större projekt, där Repays projektorganisation kan kliva in som stöd i de inledande faserna. Som kund får du chansen att utnyttja riktiga projektspecialister, som med erfarenheten från ett hundratal massiva projekt tillför snabbhet, flexibilitet och kompetens.

Vi fokuserar på att spara tid och pengar åt dig som kund och skapar översikt i komplexa projekt. Dessutom delar vi ansvaret för affären med dig; skulle du som kund mot förmodan missa affären innebär det samma sak för oss på Repay.

Samarbetsformen passar framförallt när logistiken är anpassad för projektstyrd leverans. Erbjudandet hanterar tre olika faser i ett projekt, där du som kund väljer i vilka du vill ha stöd:

Projektkonsultation

Repays projektexperter kommer gärna in tidigt i ett projekt och ger stöd i konstruktionsfasen. Det gör att du avlastar nyckelpersoner i din egen organisation och slipper tidskrävande nedbrytning av ritningsunderlag. Repay hjälper dig även med att utnyttja plåten optimalt, genom att välja rätt plåtformat och dela samt konstruera detaljer utifrån plåtformat.

Offereringsstöd

Tack vare sin långa erfarenhet av stora projekt kan Repays specialister snabbt ta fram en väl avvägd prissättning ditt offereringsarbete. Dessutom har de förmågan att hantera eventuellt bristfälliga underlag som du har att utgå ifrån och sätta ett fast pris på rätt nivå i din offert.

Materialhantering och logistik

Utifrån en genomtänkt leveransplan säkerställer Repay att du erbjuds trygga materialflöden, där kompletta projektsatser levereras i rätt ordning och på rätt tid.

Kontakt

Kontakta oss för mer information.

Vill du spara tid och göra bättre affärer?

Vi vill hjälpa er att växa, och berättar gärna mer om hur du kan göra det tillsammans med oss på Repay. Lämna dina kontaktuppgifter här nedanför så ringer någon av våra experter till dig inom 24 timmar.