Tillväxt tillsammans

Rörbearbetning

Nya möjligheter för mekaniska konstruktioner

Repay har en lång och gedigen erfarenhet och kompetens när det gäller rörbearbetning. Rörlasertekniken öppnar helt nya möjligheter för mekaniska konstruktioner. Många av våra kunder har kunnat minska antalet ingående detaljer i en ram genom att bygga in lösningarna i röret. Effekten av detta blir färre artiklar, förkortad tid för svetsning, förenklad montering och en mer kostnadseffektiv produkt. Detta sätt att bearbeta rör är konkurrenskraftigt även för ”enkla” jobb som kapning, gerning och borrning.

Efterbehandling, packning och logistik

Utifrån era behov utför vi efterbehandling av de skurna detaljerna, trumlingsblästring, trumling, blästring, slipning eller fogberedning. Vi märker, packar och levererar de skurna detaljerna så att detaljerna kan levereras direkt in i er verksamhet.

Vi levererar i många fall färdiga och kompletta materialsatser till våra kunder med såväl skurna plåtdetaljer som kapade eller figurskurna rör/ämnen.

Vi kan ta hand om ytterligare bearbetning av era detaljer i samarbete med någon av våra partners. Några exempel på tilläggstjänster är bockning, svetsning, skärande bearbetning och ytbehandling. 

Kontakt

Kontakta din närmaste Repay-enhet för mer information.

Den här webplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.