Tillväxt tillsammans

Kundberättelser

Våra kunders ord är någonting som väger tungt. Det är det främsta betyget på att vi faktiskt gör bra saker tillsammans. Här kan du få en inblick i hur andra företag arbetar med Repay, och hur vi på olika sätt förenklat, förbättrat och sparat tid och pengar för våra kunder

Repay – legotillverkarens egen skärverkstad

Legotillverkaren JP Industri i Östersund levererar till kunder som Toyota, Komatsu och Husqvarna. Repay fungerar som företagets egen skärverkstad.

JP Industri

Snabbväxande Repay-kund går som tåget

BS Verkstäder i Falköping anlitas flitigt av hela den nordiska järnvägsbranschen. Företaget har de senaste åren blivit en allt större kund hos Repay.

BS verkstäder

SMP sparar tid när Repay sköter gasskärningen

SMP Parts i Ilsbo tillverkar redskap och utrustning till grävmaskiner och hjullastare som säljs över hela världen. I produktionen används plåt av många olika tjocklekar och de bitar som är över 40 millimeter köper företaget sedan drygt ett år av Repay.

SMP

Global aktör i nära samarbete med Repay

Hultdins i Malå levererar redskap och inbyggnadskomponenter till skogs- och entreprenadmaskiner över hela världen. All skuren plåt i produktionen, cirka 1500 ton per år, kommer från Repay i Skellefteå


Stor mekanisk verkstad som litar på Repay

MVUSAB är en stor mekanisk verkstad i Smedjebacken med 120 anställda. Företaget har haft Repay i Kylbro Wåhlins som partner inom figurskuren plåt i över 20 år.


Skräddarsydda Lyftbord - med hjälp av Repay

VPG i Ängelholm är en av Europas ledande tillverkare av skräddarsydda lyftbord. Borden används i allt från bilindustrin till nöjesvärlden. Saxarmarna i stål till borden skär Repay i Köping ut med rörlaser- i många olika varianter varje vecka.

  • Webbshop