Tillväxt tillsammans

Kundberättelser

Våra kunders ord är någonting som väger tungt. Det är det främsta betyget på att vi faktiskt gör bra saker tillsammans. Här kan du få en inblick i hur andra företag arbetar med Repay, och hur vi på olika sätt förenklat, förbättrat och sparat tid och pengar för våra kunder

Global aktör i nära samarbete med Repay

Hultdins i Malå levererar redskap och inbyggnadskomponenter till skogs- och entreprenadmaskiner över hela världen. All skuren plåt i produktionen, cirka 1500 ton per år, kommer från Repay i Skellefteå


Stor mekanisk verkstad som litar på Repay

MVUSAB är en stor mekanisk verkstad i Smedjebacken med 120 anställda. Företaget har haft Repay i Kylbro Wåhlins som partner inom figurskuren plåt i över 20 år.


Skräddarsydda Lyftbord - med hjälp av Repay

VPG i Ängelholm är en av Europas ledande tillverkare av skräddarsydda lyftbord. Borden används i allt från bilindustrin till nöjesvärlden. Saxarmarna i stål till borden skär Repay i Köping ut med rörlaser- i många olika varianter varje vecka.

Den här webplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.