Tillväxt tillsammans

Hultins trans

Stor mekanisk verkstad som litar på Repay

MVUSAB är en stor mekanisk verkstad i Smedjebacken med 120 anställda. Företaget har haft Repay Krylbo Wåhlins som partner inom figurskuren plåt i över 20 år. – En jättebra plåtleverantör med bra service och bra lager, som förstår vad vi vill ha, säger Peter Dahlström, säljare på MVUSAB.

MVUSAB arbetar ofta med omfattande projekt och har expertkunskaper bland annat när det gäller vattenkraftslösningar, gruvutrustning och tunga stålkonstruktioner. I produktionen krävs stora mängder figurskuren plåt – och den köper företaget av Repay Krylbo Wåhlins.

"Repay har riktigt kunnig personal som är bra på att läsa våra ritningar. Eftersom vi arbetat så länge tillsammans har vi stort förtroende för varandra och känner till varandras verksamheter väl"
– Peter Dahlström, säljare på MVUSAB

Den allra största delen av MVUSAB:s uppdrag är projektbundna och inplanerade långt i förväg. Men det händer också att det ibland dyker upp behov av akuta leveranser.

– Vi vet att Repay alltid levererar i tid och ställer upp med extra snabba leveranser när det behövs. Det är också en leverantör som det är lätt att ha och göra med, aldrig något krångel. Tryggt och enkelt, säger Peter Dahlström.

– Det känns både inspirerande och ansvarsfullt att vara en viktig partner till MVUSAB. Det är ju ett stort företag som är involverade i många spektakulära projekt med höga kvalitetskrav. Att vi har ett djupgående samarbete med MVUSAB är ett bevis för att vi är väldigt bra på det vi gör, säger Josef Wåhlin, platschef på Repay Krylbo Wåhlins.

  • Webbshop