Tillväxt tillsammans

Bockning

Bockning av plåt är ett perfekt komplement till skärning

Vi har idag 8 st kantpressar fördelade på våra enheter runt om i Sverige. Bockning av plåt är ett perfekt komplement till skärning då många av våra kunder vill att vi levererar ytterligare ett steg i produktionsprocessen. Bra logistik inom Repay bidrar till att produktionen av bockade detaljer blir väldigt effektiv.

Efterbehandling, packning och logistik

Utifrån era behov utför vi efterbehandling av de bockade produkterna

Vi märker, packar och levererar de bockade detaljerna så de kan levereras direkt in i er verksamhet. Vi levererar i många fall färdiga och kompletta materialsatser till våra kunder med såväl skurna plåtdetaljer, bockade plåtdetaljer samt figurskurna rör/ämnen.

Vi kan ta hand om ytterligare bearbetning av era detaljer i samarbete med någon av våra partners. Några exempel på tilläggstjänster är svetsning, skärande bearbetning och ytbehandling.

Kontakt

Kontakta din närmaste Repay-enhet för mer information.

FÖR FÖRETAG

Behöver du en snabb kostnadsuppskattning?

Ibland behöver man en prisindikation för att snabbt kunna fatta ett beslut i sin verksamhet. När du har lämnat din förfrågan via formuläret så tas den emot av någon av våra säljare som återkommer till dig inom 24 timmar*.

Vi tar enbart emot förfrågningar från företagskunder.

*Vid större projekt eller arbeten som kräver efterbearbetning så kan det dock ta något längre tid då vi är beroende av underleverantörer.

  • Webbshop