Tillväxt tillsammans

Nyheter

Säljare på besök i Svedala

12 FEBRUARI 2024

Säljare i Svedala

Tio säljare från olika Repay-kontor i Sverige har besökt Repays sydligaste enhet i Svedala.
– Det har varit givande, både att träffa nya kollegor och att bekanta sig med nya marknader, säger Joakim Klinga, säljchef för Repay Mitt och Syd.

Säljare i Svedala

I oktober 2023 tog Repay över större delen av maskinparken i Svedalaföretaget Laserstans Techpros konkursbo. På enheten arbetar man med laserskärning, bockning samt slipning och efterbearbetning. Kunderna finns i Skåne, Blekinge och Småland.

– Det finns utan tvekan stor potential för Svedala med omnejd. Vi har nu ytterligare en lokalt förankrad enhet samtidigt som vi är rikstäckande. Det är generellt tuff konkurrens även i södra Sverige, så det gäller att vi ligger på och visar att vi finns och berättar hur vi kan hjälpa varandra här. Säljmässigt har vårt besök varit lyckat, vi har haft många trevliga och givande möten ute på företagen som vi besökt, säger Joakim Klinga.

De tio säljarna som besökt Svedala är: Mattias Isberg, Ulf Åström och Sebastian Åkesson från Skellefteå, Robert Gjersvold Strömsund, Henrik Hedberg och Josef Wåhlin Avesta, Joakim Karlsson och Joakim Klinga Köping, samt Mikael Hjorton Uddevalla och Almin Mujakovic från Värnamo.

– På Repay jobbar vi av tradition mycket över gränserna och drar nytta av varandras kompetens. Därför är det också viktigt att vi lär känna varandra över hela Sverige. Vi som hälsat på i Svedala har haft roligt, det är ett kompetent och lättsamt gäng där nere som passar jättebra in i Repay-familjen, säger Joakim Klinga.

  • Webbshop