Tillväxt tillsammans

Nyheter

Snabbväxare som gärna anlitar Repay

26 APRIL 2024

Ekholms

Ekholms Svets och Mekaniska i Vänersborg arbetar med allt från reparationer av tunga maskiner till att bygga stålkonstruktioner. Företaget har vuxit snabbt de senaste åren – och handlar allt mer av Repay.

Ekholms

– Repay är snabba och flexibla, det passar oss, säger Conny Ekholm, som äger Ekholms.

Han startade företaget på egen hand 2010. Då fokuserade han på service av tunga maskiner, som till exempel sten- och avfallskrossar. Reparationer av tunga maskiner är fortfarande en specialitet, men företaget arbetar även med till exempel svetsning, tillverkning, bemanning av maskiner och arbetsbelysning. I dag har Ekholms 30 anställda och en egen mekanisk verkstad.

– Repay började skära åt oss för fem-sex år sedan och det fungerade bra. Sedan dess har vi vuxit mycket och Repay har hängt med längs vägen. Vi är ofta i behov av snabba leveranser och det fixar Repay. Vi kan ringa på morgonen och ha produkterna på eftermiddagen. De håller vad de lovar, är bra på att möta våra behov och kan leverera plåt i olika tjocklekar, allt från 4 millimeter till 200 millimeter, säger Conny Ekholm.

Hos Repay i Uddevalla är Ekholms en populär kund som blivit allt större de senaste åren. Beställningarna består av både skuren plåt och bockat material.

– Det har varit kul och spännande att följa Ekholms tillväxtresa, de gör en hel del mäktiga projekt! Vi tycker att det är en väldigt bra kund som också är utmanande att jobba med eftersom de ofta kräver snabba ryck, säger Patrik Klingborg, platschef på Repay i Uddevalla.

  • Webbshop