Tillväxt tillsammans

Nyheter

Höga kundbetyg i Halmstad

21 DECEMBER 2023

Personalen i Halmstad

Nu har Repay funnits i snart ett år i Halmstad. Och utvecklingen är positiv. Efter semestern har leveransprecisionen och kvaliteten varit hög, vilket också märks på kundernas betyg.

Personal i Halmstad

Repay öppnade i Halmstad i januari 2022 efter att ha tagit över delar av en verkstad som tidigare hade tillhört Bröderna Jansson Nissanvarvet AB. I dag arbetar platschefen Oskar Mikaelsson och fyra medarbetare vid Halmstadsenheten: operatörerna Bengt Nilsson och Besim Dedushi, innesäljaren Lina Lundgren och Edo Idrizi, som jobbar med logistik.

– Det tar alltid ett tag innan man får snurr på en ny verksamhet, det är mycket som ska på plats. Rutiner, inköp, nätverk och mycket annat. Mycket av tiden första halvåret ägnades åt det, men efter semestern har det flutit på riktigt bra, säger Oskar Mikaelsson.

Kan erbjuda all skärning
I Halmstad utförs gasskärning och plasmaskärning, men precis som på andra Repay-enheter runt om i landet kan man också erbjuda alla andra skärmetoder genom att ta hjälp av sina kollegor i koncernen.

– För laserskärning har vi till exempel samarbetat med Repay i Värnamo och för bockning Repay i Skellefteå. Det är en stor styrka vi har i koncernen, att vi effektivt kan komplettera varandra runt om i landet. Men vi ska inom en snar framtid investera i fler maskiner i Halmstad för att kunna göra mer på plats, säger Oskar Mikaelsson.

Högt betyg av kunderna
Största kundsegmentet finns i dag inom truckindustrin, som är stor i Halmstad med omnejd, men kundstocken växer hela tiden och blir bredare. Bland kunderna finns också exempelvis verksamheter inom industriservice, infrastrukturprojekt och små och medelstora legotillverkare. Och kunderna är väldigt nöjda enligt den senaste NKI-undersökningen.

– Jättekul att vi fick så fina betyg av kunderna, det är ett kvitto på att vi kommit i gång bra och levererar hög kvalitet i rätt tid, säger Oskar Mikaelsson.

Bygger om 2024
Repay i Halmstad går in i 2024 med tillförsikt, trots att det råder lågkonjunktur i Sverige.

– Den positiva respons vi fått från våra kunder gör oss hoppfulla. Om vi fortsätter vara pigga och enkla experter som levererar bra kvalitet kommer vi att växa. Under 2024 kommer vi också att bygga om vår verkstad så att den blir mer anpassad för oss. Det kommer bland resultera i kortare ställtider, vilket alla våra kunder kommer vinna på, säger Oskar Mikaelsson

  • Webbshop