Tillväxt tillsammans

Nyheter

Från konkurrenter till radarpar

18 OKTOBER 2023

Robin och Josef

Tidigare var de konkurrenter. Nu arbetar Robin Starö, platschef, och Josef Wåhlin, teknisk säljare, sida vid sida i Repays toppmoderna verkstad i Avesta,

– Vi kompletterar varandra väldigt bra, säger Josef.

Robin och Josef

I våras flyttade Repyas enheter i Sala och Krylbo ihop – i en helt ny och 3 500 kvadratmeter stor verkstad i Avesta. Robin och Josef är nu fulla av entusiasm inför den nya lokalens möjligheter.

– Det är inspirerande med så fina och välanpassade lokaler, det smittar av sig både på medarbetare och kunder. Siktet är helt inställt på att växa och vi har gjort ytterligare investeringar efter flytten, bland annat får vi en ny kantpress vid årsskiftet, berättar Robin.

Som platschef ansvarar han för den dagliga driften och jobbar nära produktionen. Josef arbetar nära kunderna och är därför också ute på många kundbesök. Men givetvis korsas duons vägar också ofta under en arbetsdag.

– Vi diskuterar mycket och är bra på att utmana varandra för att Repay i Avesta hela tiden ska bli bättre, säger Robin.

Josef Wåhlin drev tidigare Wåhlins skärteknik i Krylbo, en konkurrent till Repay som Repay förvärvade 2021. Sedan flytten till Avesta har Josef och Robin jobbat under samma tak.

– Vi har tydliga roller och jobbar bra ihop. Det är rak kommunikation som gäller och det gillar vi båda, säger Josef.

Den 9 november har Repay i Avesta öppet hus i sina nya lokaler. Josef och Robin ser då fram emot att få visa verkstaden för så många som möjligt.

– De kunder som varit här har blivit imponerade. Nu ska det bli riktigt kul att få visa våra ljusa, stora, moderna och luftiga lokaler för fler kunder. Lokalerna är helt klart också en styrka när vi söker nya medarbetare, vi har blivit en ännu mer attraktiv arbetsgivare, säger Josef.

  • Webbshop