Tillväxt tillsammans

Nyheter

Givande sälj- och gruppledarträff i Avesta

17 Juni 2024

Teamet

Den 22-23 maj träffades Repays säljare och gruppledare från hela landet på Repay i Avesta för en gemensam konferens. Det blev två fullmatade dagar – med föreläsningar, diskussioner och en uppskattad visning av Avestas nybyggda anläggning.

Webbshopen

Första dagen inleddes med samlad grupp där vd Peter Jonsson informerade om siffror och annat. Därefter visade platschef Robin Starö Avestas nybyggda anläggning, då många av de närvarande inte sett den.

Efter en gemensam lunch fick säljarna en genomgång med Johan Amnå från Adviser Partner, för att fortsätta slipa på detaljer i säljprocessen. Hur ser de olika faserna i processen ut? Vad kan man ta med sig till nästa steg och så vidare?

– Våra säljare är redan kompetenta men det finns alltid saker att förbättra, säger Joakim Klinga, försäljningschef på Repay Mitt & Syd.

– Vi pratade om hur man kan lägga upp sin agenda under ett säljmöte och hur man väcker intresse hos kunden. Men också Repay-specifika saker som vilka vi är och vad man kan förvänta sig som kund hos oss. Vi erbjuder så mycket flexibilitet, effektivitet och säkerhet i leveranserna. Det är ett resultat av att vi finns på många orter i landet.

Onsdagen avslutades med en gemensam middag för hela gruppen och på torsdagen åkte gruppledarna till Köping för visning av tekniken med rörlaser, medan säljarna hade fortsatt genomgång med försäljningscheferna Joakim Klinga och Mattias Isberg.

– Det blir fullmatade dagar när man ses så här, men i ett företag där man sitter så utspridda i landet som vi gör är det värdefullt att kunna ses. Vi har våra digitala veckomöten men det är först när vi träffas på riktigt som vi hinner prata ordentligt.

  • Webbshop