Tillväxt tillsammans


Nyheter

Rekordstart i Malmfälten

20 Februari 2023

Det är full fart på Repays enhet i Kiruna. LKAB och stadsomvandlingen bidrar till att det snurrar på riktigt bra för verksamheten, som främst är inriktad på handelsstål i olika former.

– Hela 2022 var bra och det nya året har börjat riktigt bra, vi har aldrig haft ett bättre januari, säger Johan Karlsson, platschef på Repay Kiruna.


Repay i Kiruna har i dag fyra medarbetare. Utöver Johan Karlsson finns där också en innesäljare, en operatör och en lagerarbetare. Personalstyrkan utökades med en person 2022 för att klara den växande arbetsbördan – omsättningen under det gångna året ökade med 50 procent jämfört med bokslutsåret innan – och för att frigöra tid för Johan Karlsson, så att han kan vara ute mer hos kunderna och aktivt dra in jobb.

– Det har fungerat utmärkt och är också uppskattat av kunderna så här efter pandemin, att få ses oftare i verkligheten igen, säger Johan Karlsson.

Repay i Kiruna levererar främst handelsstål, hela 6 och 12-metersplåtar, och erbjuder även kapat material: balk, stång och rör. LKAB och underleverantörer till dem är största kunderna, men även flytten av staden Kiruna bidrar till att affärerna går bra.

– Det byggs till exempel en ny skola och till den har vi levererat mycket stål, säger Johan Karlsson.

Den här webplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.