Tillväxt tillsammans

Nyheter

Rainer och Thommy säljer Repay i syd

21 oktober 2021

Att jobba som teknisk säljare hos Repay är ett viktigt jobb. Både för oss på Repay, men faktum är att våra tekniska säljare också blir viktiga personer hos våra kunder. I sin roll som säljare så agerar man konsultativt mot våra kunder och blir rådgivare både inom logistik och flöden, men också inom projektekonomi och kundernas egen affär. Det kan handla om att hjälpa kunden att hitta rätt nivå av lager, men också om att hjälpa till att identifiera flaskhalsar i kundens produktion pga. ineffektiv skärning som kunden kanske utför idag själv som ger orimligt mycket spill, eller liknande.

Rainer och Thommy

Thommy till vänster & Rainer till höger.

Både Thommy och Rainer anställdes mitt under brinnande pandemi vilket omöjliggjorde fysiska kundbesök. Men istället för att ställa in så ställde vi på Repay om till digitala möten med våra kunder. Nu när pandemiläget gör att fysiska möten är möjliga igen så gläds båda killarna åt att den möjligheten finns igen:

- Självklart är det roligt att få börja träffa kunderna fysiskt igen. Att få besöka kundens verksamhet och se deras produktion eller verkstad med egna ögon gör det enklare att förstå deras behov. Det är också lättare att förstå hur vi på Repay kan underlätta för kunderna i vardagen genom våra effektiva flöden och höga leveranssäkerhet. Jag älskar problemlösning och när man får en riktig utmaning av kunden, säger Thommy.

Relationsbyggandet och möjligheten att hänga med och i förväg se vad kunden har för behov är också mycket lättare när man kan besöka kunden, fyller Rainer i.

Kort om Thommy: 40 år. Bor i Stenungssund med sambo, hund och två barn. Har i yrkesrollen som säljare i första hand ansvar för Värmland och Västra Götaland. Thommy har en bakgrund som säljare av handelsstål och många år på verkstadsgolvet i branschen med sig som erfarenhet.

Kort om Rainer: Bor i industrimeckat Gnosjö med sambo och tre barn. Älskar motorsport och spelar mycket padel. Rainer ansvarar för nya och befintliga kunder från Jönköping och västerut till Halland samt Skåne, Blekinge och hela vägen upp till Kalmar. Även Rainer har en gedigen erfarenhet från branschen med sig in till sitt jobb på Repay.

  • Webbshop