Tillväxt tillsammans

Nyheter

Repay är i gång i Skåne

21 DECEMBER 2023

En blond kvinna

I oktober tog Repay över större delen av maskinparken i Svedalaföretaget Laserstans Techpros konkursbo. Nu rullar Repays nyaste enhet på för fullt under nya platschefen Susanne Ericssons ledning.

En blond kvinna

Repay i Svedala har startat upp i Laserstans befintliga lokaler. På enheten arbetar man framför allt med laserskärning och bockning, men kan lösa andra skärtekniker via andra Repay-verkstäder runt om i Sverige. Kunderna finns främst i Skåne och Småland.

Susanne Ericsson är ny platschef. Hon är med sina 38 (!) års erfarenhet av arbete på Laserstans i olika roller – närmast som innesäljare – väl lämpad att ta över.

– Det känns jättekul och inspirerande att få vara med i en ny satsning i en ny och större roll. Som platschef har jag ansvar att se till att allt flyter på som det ska och det är en stor utmaning. Men jag får bra uppbackning av Peter Jonsson och de övriga i koncernledningen, de finns alltid nära till hands, säger hon.

På Repay i Svedala jobbar i dag 10 personer och man söker nu också en utesäljare till att börja med.

– Det är viktigt att vi syns och hörs, så att både tidigare Laserstans-kunder och presumtiva kunder ser att Repay är på gång i Svedala och att vi har ett riktigt starkt erbjudande. Vi är ett gott gäng med gedigen erfarenhet och har en stark koncern i ryggen, så vi tror mycket på det vi gör, säger Susanne Ericsson.

  • Webbshop