Tillväxt tillsammans

Nyheter

Marko ny säljare i Svedala

26 APRIL 2024

Marko

Första mars startade Marko Cvetkovic som ny säljare på Repay i Svedala. Den första tiden har inneburit besök i Skellefteå, internutbildning och annan upplärning men nu börjar arbetet ta fart på allvar.

Handla direkt

Hur känns det på nya jobbet Marko?

Det känns bra! Allt är så nytt men det känns härligt att få vara med och jobba upp den här avdelningen. Det känns nästan som mitt eget lilla projekt!

Du har gjort en massa spännande grejer innan, kan du berätta?

Ska vi börja från början? Okej, jag är utbildad CNC-programmerare och jobbade med det i ungefär 3 år. Sen var jag egenföretagare inom transport i 8 år. Och efter det hamnade jag i byggbranschen, som gruppledare för kranförare. Och sen har jag varit en kort tid på Sturup, som trafikplanerare men det passade inte mig så då hamnade jag på Securitas som account manager. Sen till Repay – och här vill jag vara länge.

Berätta lite mer om hur din roll ser ut?

Jag är anställd som teknisk säljare och det är väl egentligen ett fint ord för utesäljare. Så jobbet går helt enkelt ut på att hitta nya kunder och vårda de befintliga. Jag utgår ju från Svedala men mitt område är hela Skåne och Blekinge.

Vad finns det för utmaningar?

Den främsta utmaningen är såklart att få Svedala på fötter så att vi når det mål som vi har. Men jag gillar utmaningar!

Vad är det bästa med att jobba på Repay?

Det känns som en väldigt bra gemenskap. Man jobbar nära varann, med öppen kommunikation. Jag är rak och ärlig som person så det passar mig.

Vad gör du helst när du inte arbetar?

Jag är trebarnspappa och jag brukar säga att barnen är min hobby. Alla barnen tränar någon idrott så det går mycket tid till det. Och jag gillar fotboll, även de lägre divisionerna. Jag tycker att det är kul att gå och kolla på matcher med mina vänner och min son. Men vi har också ett väldigt socialt liv, med mycket vänner och familj. Jag är ju jugoslav så det blir mycket grillkvällar.

  • Webbshop