Tillväxt tillsammans


Nyheter

Repay satsar i Halmstad

12 DECEMBER 2022

Repay fortsätter att växa och öppnar efter nyår även i Halmstad. Där tar företaget över delar av en verkstad som tidigare har tillhört Bröderna Jansson Nissanvarvet AB. I och med etableringen i Halmstad finns Repay på tio orter över hela Sverige.

– Satsningen är en del i vår tillväxtresa, nu blir vi starkare i södra Sverige, säger Peter Jonsson, vd för Repay.


Repay tar över den del av Nissanvarvets fabrik där det finns maskiner för skärning av plåt.

– Det är ett smidigt sätt att starta upp i en ny stad. Här har vi närhet till både kunder och leverantörer och kan bygga vidare på vår vision Tillväxt tillsammans, säger Peter Jonsson.

Platschef på Repay Halmstad blir Oskar Mikaelsson. Han har tidigare varit gruppledare på Repay i Skellefteå och haft en rad roller på Repay, bland annat som gasoperatör, innesäljare och på utlastningen. Oskar har också gått Repays tillväxtskola och utbildat sig inom både ekonomi och ledarskap.

– Det ska bli väldigt spännande att få vara med från början i Halmstad. Vi som är där från start har verkligen chansen att sätta vår prägel på verksamheten direkt och att bygga upp något nytt och jätteintressant, säger Oskar Mikaelsson.

Repay satsar nu på att rekrytera medarbetare till Halmstadskontoret, bland annat söker man flera operatörer.

– Vi siktar på att växa och bli många fler i Halmstad och det vet vi att det finns förutsättningar för. Efterfrågan på våra tjänster ökar snabbt över hela Sverige, säger Peter Jonsson.

  • Webbshop