Tillväxt tillsammans


Nyheter

Repay etablerar sig
i Skåne

16 Oktober 2023

Repay har förvärvat större delen av maskinparken i Svedalaföretaget Laserstans Techpros konkursbo. Med förvärvet etablerar sig Repay på en ny ort och finns nu från Kiruna i norr till Svedala i söder.

Medarbetare på Repay

Vi vill gärna växa och täcka en större del av Sverige, så det här är en viktig affär för oss,
säger Peter Jonsson, vd på Repay.

Laserstans Techpro ligger i Svedala öster om Malmö, bildades 1981 och har arbetat med legotillverkning av stålprodukter med laserskärning och kantbockning som specialitet. Repay startar nu ny verksamhet i befintliga lokaler och kommer att jobba hårt för att få tidigare kunder att fortsätta handla. Susanne Ericsson, som närmast kommer från en roll som innesäljare på Laserstans, har anställts som ny platschef.

Vi gjorde ett liknande förvärv i Halmstad 2022 och det visade sig vara ett snabbt och kostnadseffektivt sätt att komma in på en ny plats. Hela Skåne är en mycket intressant marknad för oss. Vi är övertygade om att vårt erbjudande kan locka många kunder här och att vi därmed kan fortsätta vår tillväxtresa i södra Sverige,
säger Peter Jonsson.

Repay Svedala kommer – precis som alla övriga enheter gör – att samarbeta med alla Repay-enheter i Sverige när det behövs, för att kunna ha ett så starkt erbjudande som möjligt.

Det känns jättekul att vi nu finns på ytterligare en ort. Vi ser fram emot att Repay Svedala ska bli en trygg och stabil leverantör som satsar på tillväxt tillsammans med våra kunder, säger Peter Jonsson.