Tillväxt tillsammans


Nyheter

Almin – ny säljare i södra Sverige

14 DECEMBER 2022

Almin Mujakovic. Så heter Repays nye säljare i Värnamo. Han har hela södra Sverige som sitt upptagningsområde.

– Repay är som en stor familj, jag kom snabbt in i gänget, säger han.


Almin bor i Ljungby, en strategisk plats för hans stora upptagningsområde som innefattar Småland, Skåne, Blekinge och Halland.

– Jag har fyra mil till kontoret i Värnamo där jag är två dagar i veckan och sedan aldrig mer än två timmars bilresa övriga dagar när jag är ute hos kunder.

Almin har en bakgrund som bilförsäljare och sökte sig till Repay när han ville testa något nytt.

– Det verkade vara ett spännande företag och Mattias Fröst, platschef på Repay i Värnamo, gav ett jättebra intryck vid vårt första möte. Han kändes jordnära och pålitlig.

Sina år i bilbranschen har han nytta av på Repay.

– Jag är van att träffa många olika typer av människor och kunna bemöta dem på ett bra sätt. Sedan är det skillnad på själva säljprocessen. Det är faktiskt ofta snabbare affärer på Repay än i bilbranschen där en försäljning ofta kunde vara segdragen. Våra kunder behöver inte sällan sina produkter snabbt.

Han tycker att han redan kommit in i jobbet, mycket tack vare den goda stämningen på Repay.

– Det är väldigt familjärt. Jag kan ringa vilken Repay-säljare som helst i Sverige när som helst och få råd. Vi jobbar tajt ihop. Jag märker också att Repay är väl inarbetade hos våra kunder och har ett gott renommé. Nu ska jag börja jobba lite mer med att bearbeta nya kunder, det blir en utmaning.

Hur ska en bra säljare vara?

– Ärlig. Förstå kundens behov. Lyssna på kunden och hjälpa kunden att göra ett bra val. Jag tror också att det är viktigt att vara ödmjuk inför uppgiften. Många kunder i dag är väldigt pålästa.