Tillväxt tillsammans

Nyheter

Vi går stärkta ur ett utmanande år

14 december 2021

Inledningsvis så vill jag tacka er alla för en härlig respons på vårt första nyhetsbrev som kom ut i oktober. Det inspirerar oss att fortsätta berätta om den resa som vi på Repay gör. Som vi gör tillsammans med er, våra kunder och leverantörer. Utan er så blir det ingen resa. Tack för ert förtroende.

Repay

Tillgången, eller kanske rättare sagt bristen på plåt och de därav stigande stålpriserna har varit ett hett diskussionsämne det senaste året. Nu börjar vi se att stålverken har ökat sin produktion och tillgången börjar vara i harmoni med efterfrågan. Detta gör att vi tror att stålpriserna kommer att sjunka i början av 2022. Med hur mycket, eller mer exakt när, vet vi dock inte än.

Som en följd av pandemin och utmaningen att få tag i plåt så har vi på Repay breddat vårt nätverk av leverantörer. Detta har vi gjort för att kunna säkerställa att vi kan fortsätta leverera skuren plåt och skurna rör till våra kunder även i svåra tider. Därför känns det som att vi går stärkta ur kalenderåret -21 som på många sätt har varit utmanande för oss alla.

I det här nyhetsbrevet kommer du bland annat att kunna läsa om Ulf Åström som är vår nya projektsäljare i Skellefteå. Hur vi upplevde Elmiamässan 2021. Vad som gör oss unika i Ludvika, samt omställningen i Uddevalla som nu har börjat ge resultat.

Har du synpunkter, eller är det något speciellt du vill läsa om? Tveka inte att höra av dig. Det här nyhetsbrevet är till för dig.

Jag vill också avsluta med att hälsa God jul och gott nytt år! Vi ser redan fram emot nästa.

  • Webbshop