Tillväxt tillsammans

Nyheter

Lyckad närvaro på Elmia

14 december 2021

9–12 november arrangerades Elmia Subcontractor i Jönköping. På plats var bland annat Rainer Puurunen från Repay i Värnamo.

– Det var väldigt lyckat och vi lärde oss mycket som vi tar med oss till nästa års mässa, säger han.

Repay på Elmia

Elmia Subcontractor finns till för underleverantörer till tillverkningsindustrin. Hit kommer vanligtvis 1 300 utställare varje år, men i år kom runt 800.

Pandemin märktes av, men det var helt okej ändå, säger Rainer.

Repay på Elmia

Han stod på mässan hela veckan och var med och både byggde upp och rev ned montern.

Vi hade en stor monter på mellan 60 och 65 kvadratmeter. I den stod en stor pylon, som skurits ut på enheten i Köping, och den var prydd med ett mönster i plåt som var ljussatt – det blev en häftig effekt. Dessutom hade vi skurit ut en Sverigekarta i plåt som visade var vi har våra enheter samt att det rullade filmer om våra skärtekniker på en skärm, säger Rainer.

Placeringen av montern var bra och de flesta besökare passerade den när de gick mellan hallarna.

Repay på Elmia

Det var väldigt många besök i montern. Vi hade också en tävling där man kunde vinna ett par lurar från Bose. Vi hade skurit ut en Repay-logga och besökarna fick gissa vad den vägde. Det var verkligen klockrent och det blev lite av en snackis. Det var lite kul också för vinnaren visade sig vara en kund till Repay, säger Rainer.

Han menar att besöket på Elmia var väldigt lärorikt och att han tar med sig flera saker till nästa år. Bland annat att det är bra att jobba på höjden i montern så att den syns bra på håll.

Det var riktigt kul att stå på mässan – vår närvaro var uppskattad. Vi märkte också Repays orangea färg som vi hade i montern väckte uppmärksamhet. Den är väldigt maffig.

Repay på Elmia

  • Webbshop