Tillväxt tillsammans

Nyheter

Ett år med laserskuret i Sala

27 oktober 2021

För ett år sedan installerades en laserskärarmaskin till vår enhet i Sala. Vi tar ett kort snack med Robin Lundqvist, platschef i Sala för att höra mer om hur året har varit, om responsen från kunderna och vad som händer framöver. Hög efterfrågan, flexibilitet, snabbare leveranstider och ökad produktion är några av svaren vi får.

– Vi har fått väldigt bra respons från våra kunder! Efterfrågan på laserskurna produkter har varit hög under året som gått och vi ser inga tecken på att den efterfrågan ska avta, berättar Robin.

Repayenheten i Sala har alltid erbjudit laserskurna produkter men tidigare lade vi arbetet på någon av våra andra enheter. En egen laserskärare har gjort Repay i Sala till en bredare leverantör som ännu bättre kan möta våra kunders behov av olika typer av skurna plåtdetaljer.

Robin fortsätter: – I och med att vi sedan ett år tillbaka skär och packar det mesta under ett och samma tak kan vi erbjuda snabbare leveranstider. Vi blir mycket mer flexibla och det uppskattas av våra kunder.

– För att kunna möta den höga efterfrågan på laserskuret kommer vi inom kort att öka produktion genom att gå upp i antal skift, säger Robin.

Det är vad vi kallar bra respons! Robin berättar också att det kommer hända mycket spännande grejer i Sala framöver. Ett första steg är att utöka maskinparken i Sala med en kantpress för att kunna erbjuda bockade detaljer på våra produkter, något som många av våra kunder efterfrågar.

Robin

Robin Lundqvist, platschef i Sala