Tillväxt tillsammans


Nyheter

Full fart i Repays nya verkstad i Avesta

8 Juni 2023

Enheterna i Sala och Krylbo har slagits samman till en – i Avesta. Där är det nu full fart i en 3 500 kvadratmeter stor verkstad som är skräddarsydd för Repay.
– Vi har stor framtidstro och siktar på att dubbla vår omsättning på några år, säger Robin Starö, platschef.


Att flytta ihop flera verkstäder till en är inget man gör i en handvändning. Repays flytt till Avesta har pågått under några månader och skett i flera etapper. Men nu är allt på plats och de 16 anställda jobbar i en lokal helt anpassad för Repay. I verkstaden finns en bred och modern maskinpark med väldigt hög kapacitet, som både kan producera effektivare och med högre kvalitet än tidigare.

– Det känns otroligt skönt att vi nu kan köra på för fullt. Vi är två starka enheter som slagits ihop till en och känslan är att vi kan åstadkomma något riktigt bra,
säger Robin Starö.

Repay gör satsningen för att ta den nya verksamheten i Avesta till en ny och högre nivå i ett geografiskt område där Repay har mängder av befintliga och presumtiva kunder.

– Vi är väldigt taggade. Det känns mäktigt att få jobba med den här kompetenta personalstyrkan i en superbra verkstad som är helt byggd efter vårt produktionsflöde,,
säger Robin Starö.

  • Webbshop