Tillväxt tillsammans


Nyheter

Bra fart på försäljningen i Halmstad

8 Juni 2023

Repay öppnade sin enhet i Halmstad efter nyår. Verksamheten rullar nu på och växer successivt enligt plan.
– Vi är nöjda med både försäljning och mottagande, säger Oskar Mikaelsson, platschef på Repay i Halmstad.


Hur har första tiden varit?

– Prövande men väldigt rolig. Vi har ett jättefint samarbete med Malmstens här som vi delar lokaler med. Under den första tiden har vi tagit mycket hjälp av andra Repay-enheter runt om i Sverige, framför allt Strömsund, Uddevalla och Skellefteå. Att få hjälp av våra etablerade enheter med skärning och kompetens visar vilken styrka vi har tillsammans som koncern.

Hur jobbar ni för att etablera Repay på marknaden i Halmstad med omnejd?

– Vår säljavdelning med Almin Mujakovic i spetsen jobbar mycket med det. Almin gör många kundbesök, känner av marknaden och visar närvaro. Framöver kommer vi också att anställa en till säljare här i Halmstad. Jag försöker jobba mycket med våra leverantörer och skapa ett gott samarbete med dem så att vi kan växa tillsammans.

Vad efterfrågas mest av kunderna?

– Här nere är det tuff konkurrens inom laserskärning, men det finns inte riktigt lika många som är duktiga på skärning i tjockare material. Så mycket gasskärning efterfrågas just nu. Utöver det vill kunderna ha snabba leveranstider och bra service, något vi är bra på.

 Vad är nästa steg för Halmstad-enheten?

– Att sätta ett arbetssätt och bli så effektiva vi kan. Just nu tittar vi inte på att rekrytera fler personer utan fokuserar mest på att sätta rutiner och jobba med rätt saker. I framtiden vill vi växa och bli fler medarbetare. Vi tror mycket på marknaden här nere, det är ingen tvekan om att det finns ett behov av våra tjänster här.

Du har flyttat till Halmstad från Skellefteå, hur är det att bo där?

– Halmstad är en jättefin stad, ungefär dubbelt så stor som Skellefteå, och det är kul att ha nära till Tylösand, Båstad, Göteborg, Malmö och andra fantastiska ställen. Första tiden har jag mest jobbat, men det finns många golfbanor här så kommer nog bli mycket av det framöver. Jag har sett några Skellefteå AIK-matcher i Ängelholm, vilket har varit nervöst och roligt. Halmstad spelar Allsvenskan den här säsongen och jag var på premiären, ska försöka gå på några fler matcher i år. Under sommaren sägs det att Halmstad blir dubbelt så många invånare så jag ser fram emot att få upptäcka västkusten.

  • Webbshop