Tillväxt tillsammans


Nyheter

Repay är i gång i Halmstad

20 Februari 2023

Repays nya enhet i Halmstad är nu i gång. Två operatörer har rekryterats till verkstaden och är på plats tillsammans med platschefen Oskar Mikaelsson. Kopplade till Halmstad är också säljarna Almin Mujakovic och Lina Lundgren.

– Det känns riktigt kul och spännande. Vi har sett att det finns ett behov av våra tjänster här och tror mycket på marknaden i södra Sverige, säger Oskar Mikaelsson.


Repay har i Halmstad tagit över delar av en fabrik som tidigare tillhört Bröderna Jansson Nissanvarvet AB, och där det finns maskiner för skärning av plåt.

– Vi har fått ett väldigt positivt bemötande av både kunder och Halmstads kommun, de tycker att det är jättebra med en ny aktör på marknaden, säger Oskar Mikaelsson.

Med satsningen i Halmstad ökar Repay sin närvaro i södra Sverige, de närmaste Repay-enheterna finns i Uddevalla och Värnamo.

– Vi vet att vi är mer flexibla än många av våra konkurrenter här nere, vi är till exempel bra på att ta snabba jobb. Vi har också en hel koncern med stor kapacitet i ryggen, det gör oss mycket konkurrenskraftiga, säger Oskar Mikaelsson.

Repay vill alltid växa och det är siktet inställt på även i Halmstad.

– Nu har vi precis startat här, men målet är att få sådan fart på verksamheten att vi snart behöver bli fler anställda, säger Oskar Mikaelsson.

  • Webbshop