Tillväxt tillsammans

Nyheter

Bra start för Repays webbshop

17 Juni 2024

Webbshopen

Repays webbshop har varit öppen i en månad – och blivit väl mottagen av användarna.
– En bra start, nu gäller det att fortsätta utveckla kanalen, säger Mattias Isberg, försäljningschef Repay Nord.

Webbshopen

Sedan en månad går det att handla figurskuren plåt och stål direkt på Repays hemsida. Dygnet runt. Och lika enkelt som i vilken webbshop som helst.

– De som handlat i shopen tycker att den är lätt att använda. Förutom att kunder kan handla av oss när de vill hjälper webbshopen också våra kunder att göra egna offerter som de kan skicka till sina kunder. Shopen är även öppen för privatpersoner, säger Mattias Isberg.

De som vill handla går in via knappen Webbshop i menyn. Där laddar kunden upp en 3D- eller CAD-modell, väljer material (det finns en materialguide som beskriver varje typ om man är osäker), får ett pris – och beställer. Därefter tillverkas beställningen och skickas inom ett visst antal dagar. Hur lång leveranstiden blir beror på storlek på ordern och från vilken ort du beställer.

Sedan webbshopen lanserades har Repay märkt ett stort intresse för kanalen.

– Det är bara positiv respons. Sedan är det givetvis upp till oss att ständigt utveckla verktyget och få fler att handla där, vi är bara i början. Just nu tittar vi bland annat på hur vi ska få in bockning i beställningarna, säger Mattias Isberg.

  • Webbshop