Tillväxt tillsammans

SANSLÖS SÄLJARE TILL REPAY I KÖPING

Repay Köping

Om oss

Repay är Sveriges snabbast växande expert på skuret och kapat stål. Koncernen har cirka 130 medarbetare och en omsättning på runt 700 miljoner kronor. Nu vill vi förstärka med en sanslöst bra säljare till vår enhet i Köping (men du behöver inte bo där).

Du älskar försäljning

Det viktigaste är att du älskar att jobba med försäljning – och att du är teknikintresserad. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av verkstadsindustrin. När du börjar hos oss lär vi dig allt om branschen.

Du är jättebra på att ta människor och inger förtroende med ett positivt och prestigelöst sätt. Att kunna prata medryckande om våra produkter är viktigt – men minst lika viktigt är att du är lyhörd mot våra kunder och känner in vad som är bäst för dem.

Vi ser hemskt gärna att du är framåt och tar egna initiativ. På så sätt bidrar du både till din egen och företagets utveckling. Vi kommer att stötta dig på alla sätt när du vill växa och utvecklas.

Stort ansvarsområde – stor potential

Du utgår från vår enhet i Köping – där du är måndag och fredag, övriga veckodagar är du ute hos kunder – men ditt ansvarsområde är mycket större än så. I ditt jobb ingår att vårda och bearbeta befintliga och nya kunder inom tillverkningsindustrin i Närke, Södermanland, Östergötland delar av Småland, Öland och Gotland. Det blir en hel del resande och därför behöver du B-körkort.

Alla våra säljare arbetar med hela vårt erbjudande och det finns en stor potential för fortsatt affärsutveckling. I din roll har du ett nära samarbete med framför allt nyckelfunktioner i Köping, men också med experter från alla våra kontor (vi finns på nio orter, från Kiruna i norr till Värnamo i söder). Det innebär att du alltid har tillgång till koncernens gemensamma styrka.

Visst låter det spännande! Om du älskar försäljning kommer du att älska det här jobbet. Varmt välkommen med din ansökan.

Anställningsform: Tills vidare

Omfattning: Heltid

Mer information och ansökan

I denna rekrytering samarbetar Repay med Jefferson Wells, ManpowerGroups rekryteringsenhet för ledare och specialister.

Välkommen att söka tjänsten via jeffersonwells.se med CV och personligt brev.
Då urvalsprocessen sker löpande är det av vikt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tom Jakobsen på 070-270 27 67 eller på tom.jakobsen@jeffersonwells.se

Välkommen med din ansökan snarast och senast den 2 november 2022!

  • Webbshop