Tillväxt tillsammans

Gasskärning

Specialister på grovplåt med egenutvecklad skärmetod

Gasskärning används vid kostnadseffektiv skärning av grovplåt. Vi har idag fjorton moderna gasskärmaskiner, med upp till 24 brännare och 12 * 6 meter skärbord fördelade på våra enheter runt om i Sverige. Uddevalla och Skellefteå är våra största leverantörer av gasskärning. Vi skär plåt upp till 310 mm.

Vår speciella och egenutvecklade gasskärningsmetod möjliggör kostnadseffektiv skärning av även mindre serier.

Metoden ger både extremt korta ställ- och tömningstider och ultimata förutsättningar för ett högt plåtutnyttjande.

I våra omfattande produktionslager har vi det mesta på lager: kallvalsad plåt, kallformningsstål, extra höghållfast stål, slitplåt, grovplåt, ämnen, rostfritt och aluminium, se Lagerlista standard. Vi samarbetar med världens ledande ståltillverkare och eftersom vi är oberoende kan vi alltid erbjuda dig rätt kvalitet till rätt pris.

Efterbehandling, packning och logistik

Utifrån era behov utför vi efterbehandling av de skurna detaljerna, trumlingsblästring, trumling, blästring, slipning eller fogberedning. Vi märker, packar och levererar de skurna detaljerna så att detaljerna kan levereras direkt in i er verksamhet.

Vi levererar i många fall färdiga och kompletta materialsatser till våra kunder med såväl skurna plåtdetaljer som kapade eller figurskurna rör/ämnen.

Vi kan ta hand om ytterligare bearbetning av era detaljer i samarbete med någon av våra partners. Några exempel på tilläggstjänster är bockning, svetsning, skärande bearbetning och ytbehandling. 

Kontakt

Kontakta din närmaste Repay-enhet för mer information.

FÖR FÖRETAG

Behöver du en snabb kostnadsuppskattning?

Ibland behöver man en prisindikation för att snabbt kunna fatta ett beslut i sin verksamhet. När du har lämnat din förfrågan via formuläret så tas den emot av någon av våra säljare som återkommer till dig inom 24 timmar*.

Vi tar enbart emot förfrågningar från företagskunder.

*Vid större projekt eller arbeten som kräver efterbearbetning så kan det dock ta något längre tid då vi är beroende av underleverantörer.

  • Webbshop