Tillväxt tillsammans

Teknisk säljare till REPAY Halmstad

Vi söker teknisk säljare till REPAY Halmstad

Vi är pigga, enkla, experter som skär tid och kapar frustration för våra kunder. TILLVÄXT TILLSAMMANS är ledstjärnan! Välkommen.

Om företaget

Repay är stålbranschens piggaste och snabbast växande expert på skurna och kapade stålämnen. Vi är en företagsgrupp i tillväxt med målsättning att växa minst 25% varje år. Inom Repay uppmuntrar vi våra medarbetare att vara en del av vår utveckling och vi ger alla som vill möjligheten att växa och utvecklas på olika sätt.

Koncernen Repay Invest AB med dotterbolag är en av Sveriges största och snabbast växande leverantörer av figurskurna och kapade ståldetaljer. Genom våra specialiserade verksamheter och vår lokala närvaro kan vi skära tid och kapa kostnader för våra kunder. Vi har valt att finnas lokalt med försäljning, produktionsresurser och lager. Vi tycker att närheten till dig som kund är viktig och att vi kan ge dig bäst service om vi finns etablerade i din närhet. Repay koncernen har ca 120 medarbetare och en omsättning på ca 700 miljoner SEK och vårt mål är att bli störst i Sverige.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som teknisk säljare ingår du i en rikstäckande säljorganisation med åtta tekniska säljare placerade på våra anläggningar runt om i Sverige. Du utgår från enheten i Halmstad där du vårdar och bearbetar både befintliga och nya kunder inom tillverkande industrin. Ditt ansvarsområde är Halland, Skåne samt delar av Västergötland och Småland.

Det finns en mycket stor potential för fortsatt affärsutveckling och alla säljare arbetar utifrån hela vårt erbjudande. I det dagliga har du starkt stöd av och ett nära samarbete med dina medarbetare i Halmstad men också kollegor inom säljorganisationen och säljchef. Vi kommer se till att du får en anpassad och utvecklande introduktion för just dig, inkluderat utbildning av verksamhetens processer genom bl a besök på våra anläggningar och genomförande av sambesök. När du känner dig redo planerar du självständigt dina kundbesök, medverkar på säljmöten varje vecka för uppföljning men också i syfte att dela kunskaper och erfarenhet med varandra.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi söker dig som i första hand har erfarenhet av kundinriktade roller, gärna tillsammans med praktisk erfarenhet från verkstadsbranschen. Har du kunskaper inom förädlingsprocessen av stål / plåt är det starkt meriterande men inte ett krav.

Du gillar människor, är serviceinriktad och har en inneboende känsla för affären. Det är naturligt för dig att ta initiativ där du sätter i gång aktiviteter och uppnår resultat. Flexibilitet och prestigelöshet är något vi uppskattar väldigt mycket då det är viktiga egenskaper i den verklighet vi lever i.

Vi använder affärssystemet Pyramid som blir ett viktigt IT-stöd för dig i ditt arbete. Körkort är ett krav.

Information och kontakt

Omfattning: Heltid
Sista ansökningsdag: 2023-05-02, urval och intervjuer sker löpande
Placeringsort: Halmstad

I denna rekrytering samarbetar Repay med Wikan Personal AB.
Ansöker gör du på www.wikan.se/Ledigt-jobb/10121/Teknisk-saljare-till-Repay-Halmstad
Information om tjänsten lämnas av Tomas Vidmark, Wikan Personal 0910-77 09 82

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

  • Webbshop