Tillväxt tillsammans

Innesäljare/operatör till REPAY Värnamo

Vi söker innesäljare/operatör till REPAY Värnamo

Repay är Sveriges snabbast växande expert på skuret och kapat stål. Koncernen har cirka 130 medarbetare och en omsättning på runt 700 miljoner kronor. Nu vill vi förstärka med en innesäljare/operatör till vår enhet i Värnamo.

Du älskar industrin

Det viktigaste är att du älskar att vara en spindel i nätet – och att du är intresserad av verkstadsindustrin.

Du är jättebra på att ta människor och inger förtroende med ett positivt och prestigelöst sätt. Minst lika viktigt är att du är lyhörd mot våra medarbetare/kunder och känner in vad som är bäst för dem.

Vi ser gärna att du är framåt och tar egna initiativ. På så sätt bidrar du både till din egen och företagets utveckling. Vi kommer att stötta dig på alla sätt när du vill växa och utvecklas.

Stort ansvarsområde – stor potential

Du kommer att jobba ca 50% som innesäljare, det innebär att ta hand om våra kunders förfrågningar och leverera offerter. Jobbet som innesäljare handlar också om att lägga in order, planera skärning, men också inköp av material. Mycket av kontakten med våra kunder sker via mail eller telefonsamtal. Repay använder sig av Pyramid som affärssystem.

Den andra halvan av jobbet går ut på att hjälpa till i vår verkstad. Det kan innebära att köra våra lasermaskiner eller kantpressar, packa artiklar, eller boka frakter. Helt enkelt att hjälpa till där det behövs som mest just då.

Det kan även innefatta besök hos våra kunder och därför behöver du B-körkort.

I tajt samarbete med vår platschef och övrig personal i Värnamo, hoppas vi att just du vill vara med och ta vår enhet till nya tillväxtmål.

Visst låter det spännande? Om du älskar utmaningar så kommer du att älska det här jobbet. Varmt välkommen med din ansökan.

Information och kontakt

Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare
Sista ansökningsdag: 2023-08-06
Placeringsort: Värnamo

I denna rekrytering samarbetar Repay med Wikan Personal. Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult, Tomas Vidmark, 0910-77 09 82

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

  • Webbshop