Tillväxt tillsammans

Sanslös säljare till Repay i Halmstad

Vi söker sanslös säljare till Repay i Halmstad

Repay är Sveriges snabbast växande expert på skuret och kapat stål. Koncernen har cirka 130 medarbetare och en omsättning på runt 700 miljoner kronor. Nu vill vi förstärka med en sanslöst bra säljare till vår enhet i Halmstad (men du behöver inte bo där).

Du älskar försäljning

Det viktigaste är att du älskar att jobba med försäljning – och att du är teknikintresserad. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av verkstadsindustrin. När du börjar hos oss lär vi dig allt om branschen.

Du är jättebra på att ta människor och inger förtroende med ett positivt och prestigelöst sätt. Att kunna prata medryckande om våra produkter är viktigt – men minst lika viktigt är att du är lyhörd mot våra kunder och känner in vad som är bäst för dem.

Vi ser hemskt gärna att du är framåt och tar egna initiativ. På så sätt bidrar du både till din egen och företagets utveckling. Vi kommer att stötta dig på alla sätt när du vill växa och utvecklas.

Stort ansvarsområde – stor potential

Du utgår från vår enhet i Halmstad – där du är måndag och fredag, övriga veckodagar är du ute hos kunder – men ditt ansvarsområde är mycket större än så. I ditt jobb ingår att vårda och bearbeta befintliga och nya kunder inom tillverkningsindustrin i Halland, Skåne samt delar av Västergötland och Småland. Det blir en hel del resande och därför behöver du B-körkort.

Alla våra säljare arbetar med hela vårt erbjudande och det finns en stor potential för fortsatt affärsutveckling. I din roll har du ett nära samarbete med framför allt nyckelfunktioner i Halmstad, men också med experter från alla våra kontor (vi finns på 10 orter, från Kiruna i norr till just Halmstad i söder). Det innebär att du alltid har tillgång till koncernens gemensamma styrka.

Visst låter det spännande! Om du älskar försäljning kommer du att älska det här jobbet. Varmt välkommen med din ansökan.

Omfattning: Heltid
Sista ansökningsdag: 2023-09-18, urval och intervjuer sker löpande
Placeringsort: Halmstad

Mer information och ansökan

I denna rekrytering samarbetar Repay med Wikan Personal AB. Ansöker gör du på www.wikan.se
Information om tjänsten lämnas av Tomas Vidmark, Wikan Personal 0910-77 09 82

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

  • Webbshop