Tillväxt tillsammans

Plåtlager

Sveriges bredaste plåtsortiment

På TSAB i Jönköping finns vårt plåtlager med Sveriges bredaste sortiment, både vad gäller dimensioner och kvalitet. Här finns också en personalstyrka som med sin samlade erfarenhet i stålbranschen verkligen vet vad det handlar om. Fokus ligger på kundens behov och flexibla lösningar, vilket gör att vi kan leva upp till varje önskemål om kundanpassade lösningar och snabbare leveranser.

Kundanpassade lösningar

Behoven från våra kunder runt om i landet varierar naturligtvis. Dessutom kan de se olika ut beroende på vilka aktuella uppdrag kunderna har för tillfället. Det handlar givetvis om att ha de dimensioner som efterfrågas, men lika mycket om att kunna erbjuda rätt kvaliteter utifrån de olika behov som finns. Idag har vi Sveriges bredaste lagersortiment, vilket är en grundförutsättning för att kunna säkerställa snabba och säkra leveranser varje gång. Dessutom har vi möjlighet att erbjuda tilläggstjänster inom till exempel blästring, betning och ultraljud, om du skulle ha behov av det.

Noga utvalda leverantörer

Genom åren har vi byggt upp ett kontaktnät av både svenska och utländska leverantörer. Det gör att vi snabbt kan möta de behov du som kund har av både lagerprodukter och specialbeställda detaljer. 

Varje leverantör är noga utvald och uppfyller de krav både du som kund och vi själva har vad gäller dimensioner och kvalitet. Dessutom gör det att vi alltid kan erbjuda ett konkurrenskraftigt pris sett till vilka produkter som levereras.

Kontakt

Kontakta din närmaste Repay-enhet för mer information om vårt plåtlager, se  Kontakta oss.

  • Webbshop