Tillväxt tillsammans

Sylvass teknisk säljare till Repay i Värnamo

Vi tror att du är en:

Sylvass teknisk säljare

Till dig har vi en plats i förstakedjan. Du kommer att ingå i ett drivet lag med våra tekniskasäljare som finns på våra orter runt om i landet. Din bas blir Värnamo och därifrån ska duerövra marknaden. Som teknisk säljare ansvarar du för att bibehålla och utveckla ett gottsamarbete med befintliga och nya kunder. Du kommer att arbeta självständigt med att planera dina veckor och dina kundbesök.

Eller så är du:

Svetsaren som tänkte att för tusan

Ok, du behöver inte nödvändigtvis vara svetsare. Men vi söker dig som har praktisk erfarenhet från verkstadsbranschen som känner att du vill ha en ny utmaning. Du vill dra nytta av dina kunskaper på ett nytt sätt. För du kan stålbranschen utan och innan. Du gillar människor, är duktig på sociala sammanhang och har en inneboende känsla för affärer som du inte fått utlopp för än. Du ser möjligheten att utvecklas till en sylvass teknisk säljare.

Och som tur är, oavsett vem av ovanstående du är, så finns Repay, stålbranschens piggaste och snabbast växande expert på skurna och kapade stålämnen. Vi är ett tillväxtföretag med målsättning att växa minst 25% varje år. Vi behöver därför ännu fler initiativtagande medarbetare som vill ta oss framåt. Inom Repay uppmuntrar vi våra medarbetare att vara en del av vår utveckling och vi ger alla som vill möjligheten att växa och utvecklas inom företaget.

Väl på plats ingår du i en rikstäckande säljorganisation med tekniska säljare placerade på våra orter runt om i Sverige. Med utgångspunkt i vår anläggning i Värnamo hittar du nya och vårdar befintliga kunder i Jönköping, Kronoberg samt delar av Kalmar och Hallands län.

Du hamnar på en arbetsplats där din utveckling och dina förmågor står i centrum. För på Repay jobbar vi med tillväxt. Både för våra medarbetare och för företaget. Vi tror nämligen att det hänger ihop. Motiverade medarbetare som ges möjlighet att växa skapar ett välmående företag. Och då skapar vi tillväxt tillsammans.

Visst låter det spännande! Varmt välkommen med din ansökan.

Om företaget

Repay är experter på skurna och kapade stålämnen. Repay koncernen har ca 130 medarbetare och en omsättning på ca 700 miljoner SEK och vårt mål är att bli störst i Sverige genom tillväxt tillsammans.

Information och kontakt

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Sista ansökningsdag: 2024-04-18

I denna rekrytering samarbetar Repay med Wikan Personal. Ansöker gör du på www.wikan.se
Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult, Tomas Vidmark 0910-77 09 82.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal

Wikan Personals verksamhet är grundad på närhet och engagemang för att alltid kunna tillgodose bra service till våra kunder och anställda. Vi är djupt övertygade om att lokal förankring, långsiktiga kundrelationer och kompetenta medarbetare är nyckeln till framgångsrika samarbeten inom rekryterings- och bemanningsbranschen. Med närvaro på 14 orter i Sverige, en omsättning på cirka 400 miljoner kronor och omkring 800 engagerade anställda, strävar vi efter att vara en pålitlig samarbetspartner. Läs mer på www.wikan.se

  • Webbshop