Tillväxt tillsammans

Tre operatörer med tempokänsla till Repay

Välkommen till Repay! Vi skär och bockar stål. Med ambitionen att göra det lite bättre än alla andra. Det gör vi tillsammans med dig som gillar att utvecklas och går igång på att jobba med ständig förbättring. För oss är det viktigt att vår personal får utrymme och förutsättningar att växa både som yrkesmänniska och medarbetare. Att vi bygger bra arbetslag som kan skapa värde för våra kunder. Inte förrän då kan vi nå tillväxtmålen för företaget. Det är så det hänger ihop. Det är därför du är så viktig för oss. Vi kallar det tillväxt tillsammans.

Om företaget

Repaykoncernen har ca 120 medarbetare och en omsättning på ca 600 miljoner SEK med produktion på 11 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Svedala i söder. Vi erbjuder kunderna skurna och kapade stålämnen av rätt kvalité, Vi skall finnas där kunderna behöver oss och bemöta dem som pigga, enkla, experter. Vår ledstjärna är tillväxt tillsammans. Nu vill vi förstärka vår enhet i Strömsund med tre operatörer.

Dina arbetsuppgifter

Nu vill vi förstärka laget med dig som en operatör till vår verksamhet i Strömsund. Du kommer att ingå i team med 12 medarbetare. Arbetsuppgifterna är varierande, men du kommer primärt att arbeta med laser-, gasskärning samt kantpressning, men det ingår även arbetsuppgifter som packning, emballering osv.

Som laseroperatör hos Repay har du en stor frihet men också ett betydande ansvar. Arbetstiderna innebär att man kommer jobba dagtid, skift kan förekomma. Tjänsten är en tillsvidareanställning, dock tillämpar vi provanställning/visstidsanställning. För rätt person finns möjlighet att bli gruppledare.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Repay är ett värderingsstyrt bolag som värderar de personliga egenskaperna i en rekryteringsprocess som det absolut viktigaste. Rätt inställning och värderingar väger tyngre än rätt erfarenhet.

Vi söker dig som har en industriell erfarenhet och som gillar förändringar och utmaningar. Erfarenhet som NC-operatör med ritningsläsning och mätkunskaper är meriterande. Som person har du god samarbetsförmåga, tar initiativ och arbetar strukturerat. B-körkort är ett krav och truck-/traverskort är meriterande.

Hos oss får rätt person alla möjligheter till utveckling genom våra egna utbildnings och ledarskapsprogram, på det sättet lyfter vi fram driftiga människor i vår organisation.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du kan bli en god representant för Repay. Erfarenhet av arbetsledning är meriterande.

Information och kontakt

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Sista ansökningsdag: 2024-04-25, urval och intervjuer sker löpande

I denna rekrytering samarbetar Repay med Wikan Personal. Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult, Tomas Vidmark 0910-77 09 82.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal

Wikan Personals verksamhet är grundad på närhet och engagemang för att alltid kunna tillgodose bra service till våra kunder och anställda. Vi är djupt övertygade om att lokal förankring, långsiktiga kundrelationer och kompetenta medarbetare är nyckeln till framgångsrika samarbeten inom rekryterings- och bemanningsbranschen. Med närvaro på 14 orter i Sverige, en omsättning på cirka 400 miljoner kronor och omkring 800 engagerade anställda, strävar vi efter att vara en pålitlig samarbetspartner. Läs mer på www.wikan.se

  • Webbshop