Tillväxt tillsammans

Innesäljare hos Repay

i Strömsund

Om oss

Repaykoncernen har ca 120 medarbetare och en omsättning på ca 400 miljoner SEK med produktion på nio orter i Sverige, från Kiruna i norr till Värnamo i söder. Vi erbjuder kunderna skurna och kapade stålämnen av rätt kvalité, Vi skall finnas där kunderna behöver oss och bemöta dem som pigga, enkla, experter. Vår ledstjärna är tillväxt tillsammans.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett lag med 13 medarbetare och jobba på anläggningen i Strömsund.
Som innesäljare fokuserar du på att bibehålla och utveckla ett gott samarbete med befintliga och nya kunder. Du ansvarar för att offerter och orderkännanden sker i rätt tid. Tjänsten innefattar även inköp av vissa produkter. Du kommer att arbeta som en viktig kugge i ett team som alltid strävar efter att arbeta smartare och göra saker bättre.

Din bakgrund

Vi söker dig som har en riktigt god social kompetens och du kan läsa av människor och situationer på ett bra sätt. Arbetet innebär kundkontakt därför är det viktigt att du som person även är positiv, förtroendegivande, ödmjuk och fokuserar på lösningar i stället för problem. Det är även viktigt att du kan skapa, bygga och behålla goda relationer till såväl kunder som medarbetare. Erfarenhet från verkstadsindustrin eller arbete med liknande arbetsuppgifter är meriterande men inget krav då utbildning sker på plats samt på huvudkontoret i Skellefteå.

Repay är ett tillväxtföretag med målsättning att växa minst 25% varje år. Vi behöver därför initiativtagande medarbetare som vill hjälpa oss att utveckla företaget. Inom Repay uppmuntrar vi våra medarbetare att vara en del av vår utveckling och vi ger alla som vill möjligheten att växa och utvecklas inom företaget.

Frågor besvaras av Morgan Lundqvist på 0910-585922 eller morgan.lundqvist@repay.se

I korthet

Omfattning: Heltid

Strömsund

Löpande rekrytering

  • Webbshop