Tillväxt tillsammans

Teknisk säljare

utgå från vår anläggning i Värnamo

Om oss

Stålbranschens piggaste och snabbast växande expert på skurna och kapade stålämnen. Det är Repay. Vi brukar beskrivas som snabbare på stålämnen och vi har som mål att bli störst i Sverige. 
Repay koncernen har ca 120 medarbetare och en omsättning på ca 400 miljoner SEK.

Nu vill vi förstärka med en teknisk säljare till Repay.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i en rikstäckande säljorganisation med sex tekniska säljare placerade på våra orter runt om i Sverige. Du kommer att utgå från vår anläggning i Värnamo. Arbetet innebär resor i Kalmar, Blekinge, Skåne, Kronoberg, Halland och Jönköpings län och därför är B-körkort ett krav.

Som teknisk säljare ansvarar du för att bibehålla och utveckla ett gott samarbete med befintliga och nya kunder. Du kommer att arbeta självständigt med att planera dina veckor och dina kundbesök samt att skapa offerter till kunderna.

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet från verkstadsindustrin och känner till stålbranschen genom att tidigare jobbat praktiskt eller som säljare inom detta. Som person har du en riktigt god social kompetens och du kan läsa av människor och situationer på ett bra sätt. Arbetet innebär kundkontakt, främst via kundbesök därför är det viktigt att du som person även är positiv, förtroendegivande och ödmjuk. Det är även viktigt att du kan skapa, bygga och behålla goda relationer till såväl kunder som medarbetare.

Repay är ett tillväxtföretag med målsättning att växa minst 25 % varje år. Vi behöver därför initiativtagande medarbetare som vill hjälpa oss att utveckla företaget. Inom Repay uppmuntrar vi våra medarbetare att vara en del av vår utveckling och vi ger alla som vill möjligheten att växa och utvecklas inom företaget. 

Information och Kontakt

För mer information om tjänsten kontakta:
Försäljningschefen på Repay Mattias Isberg 0910-58 59 23 mattias.isberg@repay.se
Platschefen i Värnamo Mattias Fröst 070-844 75 62 mattias.frost@femcab.se

I korthet

Anställningsform: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

Värnamo

Sista ansökningsdag: 2020-10-25, urval och intervjuer sker löpande.

Sök tjänsten här

Den här webplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.