Tillväxt tillsammans

Teknisk säljare

Repay Uddevalla

Om oss

Repay är stålbranschens piggaste och snabbast växande expert på skurna och kapade stålämnen. Vi är en företagsgrupp i tillväxt med målsättning att växa minst 25% varje år. Inom Repay uppmuntrar vi våra medarbetare att vara en del av vår utveckling och vi ger alla som vill möjligheten att växa och utvecklas på olika sätt.

Koncernen Repay Invest AB med dotterbolag är en av Sveriges största och snabbast växande leverantörer av figurskurna och kapade ståldetaljer. Genom våra specialiserade verksamheter och vår lokala närvaro kan vi skära tid och kapa kostnader för våra kunder. Vi har valt att finnas lokalt med försäljning, produktionsresurser och lager. Vi tycker att närheten till dig som kund är viktig och att vi kan ge dig bäst service om vi finns etablerade i din närhet. Repaykoncernen har ca 120 medarbetare och en omsättning på ca 600 miljoner SEK och vårt mål är att bli störst i Sverige.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som teknisk säljare ingår du i en rikstäckande säljorganisation med sex tekniska säljare placerade på våra anläggningar runt om i Sverige. Du utgår från enheten i Uddevalla där du vårdar och bearbetar både befintliga och nya kunder inom tillverkande industrin. Ditt ansvarsområde är Västergötland, Bohuslän, Dalsland, Värmland och delar av Närke.

Det finns en mycket stor potential för fortsatt affärsutveckling och alla säljare arbetar utifrån hela vårt erbjudande. I det dagliga har du starkt stöd av och ett nära samarbete med dina medarbetare i Uddevalla men också kollegor inom säljorganisationen och säljchef. Vi kommer se till att du får en anpassad och utvecklande introduktion för just dig, inkluderat utbildning av verksamhetens processer genom bl a besök på våra anläggningar, genomförande av flertalet sambesök. När du känner dig redo planerar du självständigt dina kundbesök, medverkar på säljmöten varje vecka för uppföljning men också i syfte att dela kunskaper och erfarenhet med varandra.

Din bakgrund

Vi söker dig som i första hand har erfarenhet av kundinriktade roller, gärna tillsammans med praktisk erfarenhet från verkstadsbranschen. Har du kunskaper inom förädlingsprocessen av stål / plåt är det starkt meriterande men inte ett krav.

Du gillar människor, är serviceinriktad och har en inneboende känsla för affären. Det är naturligt för dig att ta initiativ där du sätter i gång aktiviteter och uppnår resultat. Flexibilitet och prestigelöshet är något vi uppskattar väldigt mycket då det är viktiga egenskaper i den verklighet vi lever i.

Vi använder affärssystemet Pyramid som blir ett viktigt IT-stöd för dig i ditt arbete.

Information och Kontakt

För mer information om tjänsten kontakta:
Tomas Vidmark 0910-77 09 82

I korthet

Omfattning: Heltid

Uddevalla

Sista ansökningsdag: 2022-08-31, urval och intervjuer sker löpande.

Sök tjänsten här

  • Webbshop