Tillväxt tillsammans

Proffs på stål

Repay i Kiruna

Proffs på stål

I Kiruna har Repay en nyckelroll. Vi servar gruvindustrin över hela Malmfälten med handelsstål och plåt. Vi är en liten men stark organisation med kunder som ställer höga krav på kvalitet och leverans. Så här jobbar vi med inställningen att göra det som krävs. Oavsett uppgift. Det är så vi får det att rulla.

Med de förutsättningarna så söker vi dig som kan det mesta och vill lite mer. Vi är ute efter en lagerkung som vill ha ansvaret för att materialet finns på rätt plats vid rätt tid. Som kan köra hjullastare och har koll på leveranser. Som älskar att kunderna kommer tillbaka och vill ha vår hjälp igen. Och igen.

Du kommer att ingå i ett lag med 3st medarbetare och vara placerad på Lastvägen 39 i Kiruna. Teamet må vara litet, men ambitionen är högre. Du hamnar i ett sammanhang där vi drivs av att växa tillsammans. Där varje medarbetare ska ges utrymme att göra skillnad.

Dina arbetsuppgifter

Som anställd på Repay i Kiruna så fokuserar du på att bibehålla och utveckla ett gott samarbete med befintliga och nya kunder. Du ansvarar för att göra inleveranser och utleveranser av material. Hålla ordning och reda på vårt lager av plåt och handelsstål. Tjänsten innefattar även viss orderskrivning, göra inköp, fakturera kunder samt offerering. Du kommer att arbeta som en viktig kugge i ett team som alltid strävar efter att arbeta smartare och göra saker bättre.

Din bakgrund

Vi söker dig som har en riktigt god social kompetens och du kan läsa av människor och situationer på ett bra sätt. Arbetet innebär kundkontakt därför är det viktigt att du som person även är positiv, förtroendegivande, ödmjuk och fokuserar på lösningar i stället för problem. Det är även viktigt att du kan skapa, bygga och behålla goda relationer till såväl kunder som medarbetare. Erfarenhet från verkstadsindustrin, lagerarbete, hjullastarkörning eller arbete med liknande arbetsuppgifter är meriterande men inget krav då utbildning sker på plats.

Information och Kontakt

Omfattning: Heltid

Kiruna

Sista ansökningsdagen är 2021-01-24, urval och intervjuer sker löpande

 

I denna rekrytering samarbetar Repay med Wikan Personal AB.

Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se

Information om tjänsten lämnas av Johan Karlsson på 0980-678 64, johan.karlsson@repay.se eller Tomas Vidmark, Wikan Personal 0910-77 09 82.

Välkommen med din ansökan!

 

Om oss

Repaykoncernen har ca 110 medarbetare och en omsättning på ca 375 miljoner SEK med produktion på nio orter i Sverige, från Kiruna i norr till Värnamo i söder. Vi erbjuder kunderna skurna och kapade stålämnen av rätt kvalité, Vi skall finnas där kunderna behöver oss och bemöta dem som pigga, enkla, experter. Vår ledstjärna är tillväxt tillsammans.

  • Webbshop