Tillväxt tillsammans

Har du ett öga för stål?

Repay i Gällivare

Nu söker vi en ny skärmaskinsoperatör till Gällivare

Om oss

Repaykoncernen har ca 130 medarbetare och en omsättning på ca 700 miljoner SEK med produktion på tio orter i Sverige, från Kiruna i norr till Halmstad i söder. Vi erbjuder kunderna skurna och kapade stålämnen av rätt kvalité, Vi skall finnas där kunderna behöver oss och bemöta dem som pigga, enkla, experter. Vår ledstjärna är tillväxt tillsammans.

Nu vill vi förstärka vår enhet i Gällivare med en skärmaskinsoperatör.

Dina arbetsuppgifter som skärmaskinsoperatör

Du kommer att ingå i vår grupp på enheten i Gällivare. Arbetet innebär att du kommer att planera och köra våra gasmaskiner och plasmamaskiner. Du kommer även att efterbehandla, packa och emballera det skurna materialet enligt kundernas önskemål.

Din bakgrund

Vi söker dig som är intresserad av verkstadsindustrin och som gillar förändringar och utmaningar. Erfarenheter av skärande bearbetning, ritningsläsning, truck/traverskort är meriterande men inget krav. Som person har du en riktigt god social kompetens och du kan läsa av människor och situationer på ett bra sätt. Det är även viktigt att du kan skapa, bygga och behålla goda relationer till såväl kunder som medarbetare. Vi styrs av våra värderingar, så för oss är det viktigt att anställa en person med rätt inställning och värderingar.

Framtid

Repay är ett tillväxtföretag med målsättning att växa minst 25% varje år. Vi behöver därför initiativtagande medarbetare som vill hjälpa oss att utveckla företaget. Inom Repay uppmuntrar vi våra medarbetare att vara en del av vår utveckling och vi ger alla som vill möjligheten att växa och utvecklas inom företaget.

Information och Kontakt

Omfattning: Heltid

Gällivare

2023-04-15, urval och intervjuer sker löpande

 

I denna rekrytering samarbetar Repay med Wikan Personal AB.

Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se

Information om tjänsten lämnas av Mikael Johansson på 070-6866990, mikael.johansson@repay.se eller Tomas Vidmark, Wikan Personal 0910-77 09 82.

Välkommen med din ansökan!

  • Webbshop