Tillväxt tillsammans

Har du ett öga för stålrör?

Repay i Köping

Nu söker vi en ny rörlaseroperatör till Köping

Om oss

Repaykoncernen har ca 110 medarbetare och en omsättning på ca 375 miljoner SEK med produktion på nio orter i Sverige, från Kiruna i norr till Värnamo i söder. Vi erbjuder kunderna skurna och kapade rör och stålämnen av rätt kvalité, Vi skall finnas där kunderna behöver oss och bemöta dem som pigga, enkla, experter. Vår ledstjärna är tillväxt tillsammans.

Nu vill vi förstärka vår enhet i Köping med en rörlaseroperatör.

Dina arbetsuppgifter som rörlaseroperatör

Du kommer att ingå i vår grupp på enheten i Köping. Arbetet innebär att du kommer att planera och köra våra rörlasermaskiner. Arbetet innebär en del truck och traverskörning. Du kommer även att efterbehandla, packa och emballera det skurna materialet enligt kundernas önskemål.

Din bakgrund

Vi söker dig som är intresserad av verkstadsindustrin och som gillar förändringar och utmaningar. Erfarenheter av skärande bearbetning, ritningsläsning, truck/traverskort är meriterande. Vi ser gärna att intresse och kunskap finns för att arbeta med maskinunderhåll och reparationer. Som person har du en riktigt god social kompetens och du kan läsa av människor och situationer på ett bra sätt. Det är även viktigt att du kan skapa, bygga och behålla goda relationer till såväl kunder som medarbetare. Vi styrs av våra värderingar, så för oss är det viktigt att anställa en person med rätt inställning och värderingar.

Framtid

Repay är ett tillväxtföretag med målsättning att växa minst 25% varje år. Vi behöver därför initiativtagande medarbetare som vill hjälpa oss att utveckla företaget. Inom Repay uppmuntrar vi våra medarbetare att vara en del av vår utveckling och vi ger alla som vill möjligheten att växa och utvecklas inom företaget.

Information och Kontakt

Omfattning: Heltid

Köping

2021-02-28, urval och intervjuer sker löpande

 

I denna rekrytering samarbetar Repay med Wikan Personal AB.

Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se

Information om tjänsten lämnas av Tomas Vidmark, Wikan Personal 0910-77 09 82 eller av Joakim Klinga på 0221-53591, joakim.klinga@repay.se

Välkommen med din ansökan!

  • Webbshop