Tillväxt tillsammans

Precist skuret och omsorgsfullt kapat

Vi hjälper dig att hitta rätt kvalitet för ditt ändamål och erbjuder efterbearbetning till den standard du behöver. För att du ska få dina ståldetaljer precis som du vill ha dem.

Många av våra kunder har verksamheter som inte får stå stilla, som kräver att vi löser problemet snabbt och pålitligt. Varje gång.

Vi är stolta över att vara experter på att skära och kapa stål. Förutom rätt kvalitet hjälper vi dig att hitta rätt konstruktionslösningar och efterbearbetar till den standard du önskar. Vi kan även hjälpa dig att kvalitetssäkra genom att gå in som projektpartner.

Du hittar oss på 9 olika orter från Kiruna i norr till Värnamo i söder - kontakta din lokala Repay-enhet så hjälper vi dig.

Karta över Repay i Sverige

Kort om Repay

Repay är en av Sveriges största och snabbast växande leverantörer av figurskurna och kapade ståldetaljer samt handelsstål. Repay har nio anläggningar i Sverige: Kiruna, Gällivare, Skellefteå, Strömsund, Sala, Köping, Ludvika, Uddevalla och Värnamo.

Vi har 120 anställda och omsätter ca 400 mkr.

Skärning och kapning Partnerlösningar

Den här webplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.