Tillväxt tillsammans

Våra tjänster

Figurskärning och kapning. Snabba, kostnadseffektiva lösningar med högsta kvalitet.

Alla som arbetar med skärning av stål vet att det är en riktig vetenskap.

Det gäller att välja rätt teknik beroende på vad som ska skäras, hur det ska skäras och hur den fortsatta bearbetningen ser ut. Då är det tryggt att vända sig till oss. Vi har lång erfarenhet av skärtekniker som gas, plasma, laser och rörlaser samt en synnerligen komplett maskinpark, se vår maskinlista. 

Vi är utvalda av SSAB som en av få ”Hardox Wearparts Partner” och har därigenom en erkänt god kunskap om slitstål.

Vi har valt att specialisera verksamheten till att figurskära och dela plåt och rör. Med andra ord utför vi inte själva någon efterföljande bearbetning. Vi tror att en specialisering är nödvändig för att kunna erbjuda dig som kund en så effektiv produktion som möjligt. Istället för att göra allting själva skapar vi tillsammans med lokala/regionala partners effektiva försörjningskedjor där vi kan erbjuda våra kunder efterföljande bearbetning som svetsning och skärande bearbetning.

Produktionslager och försäljning av handelsstål

Vårt produktionslager och lagret för handelsstålsförsäljning har ett omfattande sortiment, se lagerlista standard. Vi samarbetar med världens ledande ståltillverkare och eftersom vi är oberoende kan vi alltid erbjuda dig rätt kvalitet till rätt pris.

Att handla av Repay

Kanske viktigast av allt är ändå att vi är enkla att samarbeta med. Genom vår lokala närvaro och lokala produktionsresurser har vi korta besluts- och informationsvägar. Det gör att vi kan vara snabba och flexibla och ge våra kunder en överlägsen service. Kontakta din närmaste Repay-enhet och få mer information..

  • Webbshop