Tillväxt tillsammans

Vi är som kapade och skurna för dig

Att arbeta tillsammans med oss innebär att ni får uppleva hur det är att arbeta tillsammans med en expert på att skära och kapa stål. En partner som förstår vad du behöver och levererar det på det sätt du vill ha det och när du behöver det.

En partner som vill hjälpa er att växa.

Med Repay som er tillväxtpartner får ni de stålämnen ni behöver till er produktion genom att vi tar över delar av den kapning och skärning som ni gör själva och (nästintill) sömnlöst krokar i er produktionslinje. Så att ni kan fokusera på er kärnaffär och slippa kapitalbindning i lager, maskiner och verkstadsyta. Ni får också tillgång till skräddarsydda materialsatser, anpassade logistiklösningar och en dedikerad kontaktperson hos oss.

Fördelar med partnerskap

  • Minskad lagerhållning
  • Minskat råvarulager
  • Minskad kapitalbindning i maskiner och verkstadsyta
  • En pålitlig tillväxtpartner som förstår din affär

Vill du spara tid och göra bättre affärer?

Vi vill hjälpa er att växa, och berättar gärna mer om hur du kan göra det tillsammans med oss på Repay. Läs mer om våra partnerlösningar nedan eller ta kontakt med någon av våra tekniska säljare så tar vi det därifrån.

Medarbetare på Repay

Du hittar oss på 9 olika orter från Kiruna i norr till Värnamo i söder - kontakta din lokala Repay-enhet så hjälper vi dig.

Karta över Repay i Sverige

Kort om Repay

Repay är en av Sveriges största och snabbast växande leverantörer av figurskurna och kapade ståldetaljer samt handelsstål. Repay har nio anläggningar i Sverige: Kiruna, Gällivare, Skellefteå, Strömsund, Sala, Köping, Ludvika, Uddevalla och Värnamo.

Vi har 120 anställda och omsätter ca 400 mkr.

Skärning och kapning Partnerlösningar

Den här webplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Om du vill fortsätta antar vi att du accepterar detta.