Tillväxt tillsammans

Nyhetsarkiv

Teamet

Givande sälj- och gruppledarträff i Avesta

17 juni 2024

Den 22-23 maj träffades Repays säljare och gruppledare från hela landet på Repay i Avesta för en gemensam konferens. Det blev två fullmatade dagar – med föreläsningar, diskussioner och en uppskattad visning av Avestas nybyggda anläggning.

Läs mer
Webbshopen

Bra start för Repays webbshop

17 juni 2024

Repays webbshop har varit öppen i en månad – och blivit väl mottagen av användarna. – En bra start, nu gäller det att fortsätta utveckla kanalen, säger Mattias Isberg, försäljningschef Repay Nord.

Läs mer
Teamet

Repay vässar sin säljprocess

17 juni 2024

Repay jobbar kontinuerligt med att ytterligare förbättra sin försäljning. Under året pågår en utbildning för alla säljare och platschefer via Advise Partner som innefattar fem fysiska träffar och tio Teams-möten.

Läs mer
En maskin

Lägga ut plasmaskärningen – effektivt för Skruva

17 juni 2024

Transportskruvtillverkaren Skruva Teknik i Bjuv har lagt ut sin plasmaskärning på Repay. – Det är kostnadseffektivt och gör att vi kan koncentrera oss på det vi är bäst på, säger Mikael Sjöberg, platschef.

Läs mer
Pär

Pär – rutinerad innesäljare i Uddevalla

17 juni 2024

Pär Wallin är en av Repays verkliga veteraner. Han började redan 2006 – då som operatör på gasskärningen – och har haft flera roller under åren. Sedan 2016 är han innesäljare.

Läs mer
Opererar en kantpress

Mångsidigt industriföretag litar på Repay

17 juni 2024

Industriföretaget M&R Mekan & Konstruktion i Skellefteå har handlat skuren och bockad plåt under många år av Repay. – Det känns tryggt att ha en leverantör som vi alltid kan lita på, säger Alexander Kronqvist-Hällgren, delägare.

Läs mer
Opererar en kantpress

Hållbarhet högt på dagordningen

17 juni 2024

Att arbeta med alla aspekter av hållbarhet – miljö, socialt, ekonomiskt – är viktigt för Repay. Just nu pågår bland annat ett aktivt miljöarbete och under året har flera kvinnor anställts för att få en jämnare könsfördelning.

Läs mer
Opererar en kantpress

Tre nya kantpressar på plats

26 april 2024

Repay har investerat i tre nya kantpressar: en i Avesta, en i Skellefteå och en i Strömsund.
- Vi får redan in ordrar för fullt tack vare den, säger Robin Starö, platschef på Repay i Avesta.

Läs mer
Opererar en lasermaskin

Ny lasermaskin - redo för expressjobb

26 april 2024

Repay i Skellefteå har investerat i en ny lasermaskin, som kompletterar de tre befintliga på enheten.
- Den nya är lämpad för att ta snabba jobb och klarar att skära en plåttjocklek på upp till 30 millimeter, säger Anton Mikaelsson, platschef i Skellefteå.

Läs mer
Marko Cvetkovic

Marko ny säljare i Svedala

26 april 2024

Första mars startade Marko Cvetkovic som ny säljare på Repay i Svedala. Den första tiden har inneburit besök i Skellefteå, internutbildning och annan upplärning men nu börjar arbetet ta fart på allvar.

Läs mer
Handla dirket

Handla direkt på Repays webb

26 april 2024

Nu går det att handla figurskuren stål och plåt direkt på Repays hemsida. Dygnet runt. Och det är lika enkelt som i vilken webbshop som helst.

Läs mer
Mikael Johansson, Daniel Andersson, Jonas Westén och Patrik Kvarnström

Fyra trotjänare med ett sekel på Repay

26 april 2024

Nästan 100 år tillsammans på jobbet. Det har Repays Avesta-kvartett Mikael Johansson, Daniel Andersson, Jonas Westén och Patrik Kvarnström.

Läs mer
Ekholms

Snabbväxare som gärna anlitar Repay

26 april 2024

Ekholms Svets och Mekaniska i Vänersborg arbetar med allt från reparationer av tunga maskiner till att bygga stålkonstruktioner. Företaget har vuxit snabbt de senaste åren – och handlar allt mer av Repay.

Läs mer
Tanja

Tanja - ny innesäljare i Värnamo

12 februari 2024

Tanja Toivainen har jobbat som innesäljare på Repay i Värnamo sedan början av oktober och har blivit enormt uppskattad bland såväl medarbetare som kunder. Här får du lära känna henne lite bättre.

Läs mer
En svets

Öppna profiler - en succé i Köping

12 februari 2024

Sedan ett år kan Repay i Köping erbjuda skärning av öppna profiler. Och efterfrågan är stor. - Vi skär öppna profiler i nästan varje skift, säger Markus Hagman, platschef.

Läs mer
Säljare i Svedala

Säljare på besök i Svedala

12 februari 2024

Tio säljare från olika Repay-kontor i Sverige har besökt Repays sydligaste enhet i Svedala. - Det har varit givande, både att träffa nya kollegor och att bekanta sig med nya marknader, säger Joakim Klinga, säljchef för Repay Mitt och Syd.

Läs mer
Fabriken i Uddevalla

Ny kantpress på Repay i Uddevalla

12 februari 2024

Repay i Uddevalla har investerat i en kantpress - och kan därmed utöka sitt erbjudande. - Det finns ett stort behov hos våra kunder att få bockade detaljer, så det känns jättebra att vi nu kan erbjuda det direkt från oss, säger Patrik Klingborg, platschef Repay Uddevalla.

Läs mer
Anton

Anton - ny platschef i Skellefteå

12 februari 2024

Anton Mikaelsson är ny platschef på Repay i Skellefteå. Han kommer närmast från en roll som vd på fastighetsbolaget Pelimi Invest.

Läs mer
Två personer håller armarna i kors

Repay - legotillverkarens egen skärverkstad

21 december 2023

Legotillverkaren JP Industri i Östersund levererar till kunder som Toyota, Komatsu och Husqvarna. Repay fungerar som företagets egen skärverkstad.

Läs mer
En man i fabriken

Höga betyg för Repay i kundundersökning

21 december 2023

Repay får 8,4 av 10 i betyg i årets kundundersökning. Det är något högre än förra årets 8,0. – Jättekul! Nästa år siktar vi ännu högre, säger Peter Jonsson, vd på Repay.

Läs mer
Personalen i Halmstad

Repay är i gång i Skåne

21 december 2023

I oktober tog Repay över större delen av maskinparken i Svedalaföretaget Laserstans Techpros konkursbo. Nu rullar Repays nyaste enhet på för fullt under nya platschefen Susanne Ericssons ledning.

Läs mer
Personalen i Halmstad

Höga kundbetyg i Halmstad

21 december 2023

Nu har Repay funnits i snart ett år i Halmstad. Och utvecklingen är positiv. Efter semestern har leveransprecisionen och kvaliteten varit hög, vilket också märks på kundernas betyg.

Läs mer
Personalen i Stuttgard

Studiebesök i Stuttgart

21 december 2023

Fem platschefer från Repay var tillsammans med Trumpf på BlechExpo i Stuttgart, 7-10 november. På mässan kunde platscheferna ta del av leverantörer inom plåtbearbetning, från hela världen.

Läs mer
Julhälsning 2023

Julhälsning från Repay

18 december 2023

Julen står för dörren och vi på Repay vill passa på att önska alla våra medarbetare, kunder och samarbetspartners en riktigt God Jul!

Läs mer
Robin och Josef

Från konkurrenter till radarpar

18 oktober 2023

Tidigare var de konkurrenter. Nu arbetar Robin Starö, platschef, och Josef Wåhlin, teknisk säljare, sida vid sida i Repays toppmoderna verkstad i Avesta

Läs mer
Glad Rainer i repay tröja

Rainer – erfaren platschef i Värnamo

18 oktober 2023

Rainer Puurunen är platschef på Repay i Värnamo sedan i juni. Han har över 20 års erfarenhet av produktion i verkstadsbranschen och är full av tillförsikt inför hösten.

Läs mer
Josefine i ett stort köpcentrum

Josefine ny gruppledare i Skellefteå

18 oktober 2023

Josefine Tjernlund är inne på sitt femte år på Repay i Skellefteå. Hon blev nyligen utsedd till gruppledare för utlastningen – en roll hon stortrivs med.

Läs mer
Utställningsmonter på Elmia

Träffa Repay på Elmia i November

18 oktober 2023

Repay är på plats på Elmia Subcontractor i Jönköping 14-16 november. De som besöker Repays monter under mässan kan räkna med en hel del aktiviteter och en tävling där det går att vinna ett par hörlurar.

Läs mer
Fyra män framför en maskin

Snabbväxande Repay-kund går som tåget

18 oktober 2023

BS Verkstäder i Falköping anlitas flitigt av hela den nordiska järnvägsbranschen. Företaget har de senaste åren blivit en allt större kund hos Repay.

Läs mer

Repay etablerar sig i Skåne

16 oktober 2023

Repay har förvärvat större delen av maskinparken i Svedalaföretaget Laserstans Techpros konkursbo. Med förvärvet etablerar sig Repay på en ny ort och finns nu från Kiruna i norr till Svedala i söder.

Läs mer

Glad sommar!

20 juni 2023

Vi på Repay vill tacka alla för ett bra samarbete hittills under 2023 och önska en fin sommar. Våra öppettider och information om hur du beställer under sommaren finns nedan.

Läs mer

Full fart i Repays nya verkstad i Avesta

8 juni 2023

Enheterna i Sala och Krylbo har slagits samman till en – i Avesta. Där är det nu full fart i en 3 500 kvadratmeter stor verkstad som är skräddarsydd för Repay.

Läs mer

Johan – platschef för pigga experter i Kiruna

8 juni 2023

Lågkonjunktur? Inte på Repay i Kiruna. Johan Karlsson är platschef på Repays nordligaste enhet som gick jättebra 2022 och har fortsatt 2023 i samma stil.

Läs mer

Bra fart på försäljningen i Halmstad

8 juni 2023

Repay öppnade sin enhet i Halmstad efter nyår. Verksamheten rullar nu på och växer successivt enligt plan.

Läs mer

Kraftfull laser till Ludvika

8 juni 2023

Repay i Ludvika har investerat i en ny laser som är den kraftfullaste i koncernen. Maskinen gör det bland annat möjligt att skära tjockare plåt och effektivisera produktionen.

Läs mer

Kunderna ger Repay högt betyg – igen!

20 februari 2023

Kunderna gillar Repay. Det visar kundundersökningen för 2022. Medelbetyget för alla Repay-enheter i nöjdkundindexet (NKI) är 8,0 på en 10-gradig skala.

Läs mer

Rekordstart i Malmfälten

20 februari 2023

Det är full fart på Repays enhet i Kiruna. LKAB och stadsomvandlingen bidrar till att det snurrar på riktigt bra för verksamheten, som främst är inriktad på handelsstål i olika former.

Läs mer

Mikael – ny säljare med lång erfarenhet av industrin

20 februari 2023

Mikael Hjorton är ny teknisk säljare på Repay i Uddevalla. Hans område är vidsträckt, han träffar kunder i Bohuslän, Värmland och Västergötland.

Läs mer

220 ton skuren plåt till LKAB

20 februari 2023

Veckan innan jul fick Repay i Gällivare i uppdrag att leverera 220 ton skuren plåt till gruvföretaget LKAB. Redan veckan efter hade första delen av leveransen skickats.

Läs mer

Repay är i gång i Halmstad

20 februari 2023

Repays nya enhet i Halmstad är nu i gång. Två operatörer har rekryterats till verkstaden och är på plats tillsammans med platschefen Oskar Mikaelsson.

Läs mer

Uddevalla fördubblar laserkapacitet

14 december 2022

Repay i Uddevalla har fördubblat sin kapacitet inom laserskärning. Detta då en maskin från Repay i Sala flyttats till västkusten.

Läs mer

Almin – ny säljare i södra Sverige

14 december 2022

Almin Mujakovic. Så heter Repays nye säljare i Värnamo. Han har hela södra Sverige som sitt upptagningsområde.

Läs mer

Två trotjänare i nya roller

13 december 2022

Markus Hagman är ny platschef på Repay i Köping. Han tar över efter Joakim Klinga som går vidare till en tjänst som säljchef för Repay Mitt och Syd.

Läs mer

Repay – en 30-åring som blickar framåt

13 december 2022

När Petter Mikaelsson startade Repay 1992 bestod företaget av honom och två medarbetare. 30 år senare har bolaget 130 anställda och omsätter 700 miljoner kronor per år.

Läs mer

Fortsatt förtroende i Tingstadstunneln

12 december 2022

Repay i Uddevalla har i en första etapp levererat 200 ton plåt till LM Stålteknik som är en av entreprenörerna i jätteprojektet att renovera Tingstadstunneln i Göteborg.

Läs mer

Repay satsar i Halmstad

12 december 2022

Repay fortsätter att växa och öppnar efter nyår även i Halmstad. Där tar företaget över delar av en verkstad som tidigare har tillhört Bröderna Jansson Nissanvarvet AB.

Läs mer

Utbildning högt på agendan hos Repay

5 oktober 2022

Repay Värnamo Femcab tre år sedan företaget blev en del av Repay-familjen.Repay har under många år satsat på att utbilda personalen fortlöpande – med hjälp av både interna och externa krafter. Läs mer

Köping storsatsar på ny rörlaserteknik

1 oktober 2022

Repay har investerat i två nya rörlasermaskiner till sin enhet i Köping. – Satsningen ger högre driftsäkerhet, större kapacitet och kortare leveranstid för våra kunder, säger Joakim Klinga, platschef på Repay i Köping.

Läs mer

Robin – Repays rallycross-stjärna

18 september 2022

Robin Starö, platschef på Repay i Avesta, är företagets egen rallycross-stjärna. I årets SM blev det en fjärdeplats totalt – men det var inte långt från guld.

Läs mer

Globala SMP – en av Repays partnerkunder

15 september 2022

Verkstadsföretaget SMP Parts hade en gasskärmaskin som började vara till åren. De var inte nöjda med beläggningen på maskinen och behövde ytan den tog upp i fabriken till annat.

Läs mer

Kit - leveranser sparar tid och pengar åt kunden

1 september 2022

Repay har under många år erbjudit materialsatser, som också brukar omnämnas som kit-leveranser. Det är en kostnadsfri tjänst som innebär att kunderna kan få färdigsorterade kit med plåtar av olika dimensioner och kvalitet.

Läs mer

Tioårskalas och faktureringsrekord i Värnamo

29 juni 2022

Repay Värnamo Femcab har all anledning att fira. Det är nu tio år sedan Femcab startades – och tre år sedan företaget blev en del av Repay-familjen.

Läs mer

Flera hundra ton plåt till Tingstadstunneln

7 juni 2022

Repay i Uddevalla ska leverera 200 ton skuren plåt till första etappen av renoveringen av Tingstadstunneln i Göteborg.

Läs mer

Sebastian – från utlastningen till kundansvarig

3 juni 2022

Sebastian Åkesson började som gruppledare på utlastningen på Repay i Skellefteå 2017. .

Läs mer

Specialistjobb i Ludvika

30 maj 2022

Repay har specialister över hela landet som skapar kundnytta genom figurskurna och kapade ståldetaljer.

Läs mer

Äntligen kan vi ses igen!

25 maj 2022

Efter två år med massor av digitala möten känns det skönt att vi äntligen kan ses som vanligt igen.

Läs mer

Joakims Repay-resa – nu blir han gruppledare i Avesta

20 maj 2022

Joakim Andersson har jobbat på Repay i Sala i fyra år och sett bolaget expandera rejält. Nu tar han nästa steg och blir gruppledare när enheterna i Avesta och Sala slås ihop.

Läs mer

Fem snabba med Viktor Larsson – innesäljare i Värnamo

14 mars 2022

Säg hej till Viktor Larsson. Han jobbar på Repay Värnamo Femcab som innesäljare. Här får du lära känna honom lite bättre när han svarar på fem snabba frågor.

Läs mer

Kriget i Ukraina är ofattbart

11 mars 2022

Glädjen över vårens ankomst och slopade pandemirestriktioner dämpas tyvärr rejält av situationen i Ukraina. Nu är det bara att hoppas att vansinnet får ett så snabbt slut som möjligt och att det blir en fredlig lösning.

Läs mer

Snabba leveranser – lyft för Uddevalla

1 mars 2022

Under pandemin började Repay Uddevalla erbjuda snabba leveranser till utvalda kunder. Det blev en succé som har bidragit starkt till att företaget fördubblat sin omsättning de senaste två åren.

Läs mer

Henrik – säljaren som längtar till jobbet när han är ledig

25 februari 2022

Henrik Hedberg är ny säljare på Repay i Sala. Han kommer närmast från Metso där han arbetat med teknisk kundsupport och offerter. Hans kunder finns i Dalarna, Gävleborg, Stockholm och Västmanland.

Läs mer

Satsning på arbetsmiljön i Köping

20 februari 2022

Repay i Köping har höjt nivån på säkerheten i sin arbetsmiljö. Satsningen har gjorts efter en konstruktiv dialog med Arbetsmiljöverket.

Läs mer

Hemligheten bakom framgången – vara punktlig och snabb

14 december 2021

Repay i Ludvika har högst procentuell brinntid på maskinerna och ligger bäst till i alla kundundersökningar. Vad är hemligheten?

Läs mer

Rörlaser – de största fördelarna

14 december 2021

Rörlasertekniken öppnar helt nya möjligheter för mekaniska konstruktioner. Många av Repays kunder har till exempel kunnat minska antalet ingående detaljer i en produkt genom att bygga in lösningarna i röret.

Läs mer

Lyckad närvaro på Elmia

14 december 2021

9–12 november arrangerades Elmia Subcontractor i Jönköping. På plats var bland annat Rainer Puurunen från Repay i Värnamo.

Läs mer

Vi går stärkta ur ett utmanande år

14 december 2021

Inledningsvis så vill jag tacka er alla för en härlig respons på vårt första nyhetsbrev som kom ut i oktober.

Läs mer

Kan inte hålla sig borta från vägarna – inte ens på semestern

14 december 2021

Robert Gjersvold är teknisk säljare på Repay Nord. Han har uppemot tre hotellnätter per vecka och kör cirka 4 500 mil per år i jobbet.

Läs mer

Förändrade företaget – har fördubblat produktiviteten

14 december 2021

Struktur, utbildning och en mer renodlad verksamhet. Det är tre faktorer som har vänt röda siffror till svarta på Repay i Uddevalla.

Läs mer

Först ut på ny roll

14 december 2021

Ulf Åström är ny projektsäljare på Repay Nord. Det är en helt ny roll som skapats utifrån kundernas behov.

Läs mer

Grattis Jonas! Vinnare i vår tävling på Elmiamässan.

23 november 2021

Vi har nu gått igenom alla bidrag och fått fram en vinnare i vår tävling på Elmiamässan. Rätt svar på vikten är 290,2 kg.

Läs mer

Cranab har varit kunder i snart 20 år. ”Samarbetet är klockrent”

27 oktober 2021

Repay och Cranab, som utvecklar och tillverkar vi kranar, gripar och buskröjare i världsklass, har samarbetat i snart 20 år.

Läs mer

Möt oss på Elmia Subcontractor

27 oktober 2021

Den 9-12 november går Elmia Subcontractor av stapeln. Mässan som beskrivs som den viktigaste mötesplatsen för underleverantörer inom tillverkande industri och deras kunder.

Läs mer

Wåhlins blev Repay – ”Digitaliseringen en viktig skillnad”

27 oktober 2021

I februari i år förvärvade Repay Mitt det i Krylbo baserade Wåhlins skärteknik. Nu, ca 9 månader senare har bolaget hunnit komma in i många delar av Repays både struktur och arbetssätt.

Läs mer

Tack alla kunder!

27 oktober 2021

Som ett led i vårt ständiga förbättringsarbete och för att veta att vi gör rätt saker genomför vi en årlig kundundersökning.

Läs mer

5 snabba frågor till Linnea Stålnacke

27 oktober 2021

Läs 5 snabba frågor till Linnea Stålnacke som är lagerarbetare på Repay i Kiruna.

Läs mer

Ny lasermaskin installeras i Gällivare

27 oktober 2021

Just nu installerar vi en ny laserskärningsmaskin till vår enhet i Gällivare.

Läs mer

Ett år med laserskuret i Sala

27 oktober 2021

För ett år sedan installerades en laserskärarmaskin till vår enhet i Sala. Vi tar ett kort snack med Robin Lundqvist, platschef i Sala för att höra mer om hur året har varit.

Läs mer

Fördubblade lagerytor i Köping

27 oktober 2021

På vår enhet i Köping är vi specialister på rörlaserskärning. Tidigare i år utökade vi våra lagerytor rejält med nästintill en fördubbling.

Läs mer

Rainer och Thommy säljer Repay i syd

21 oktober 2021

Att jobba som teknisk säljare hos Repay är ett viktigt jobb. Både för oss på Repay, men faktum är att våra tekniska säljare också blir viktiga personer hos våra kunder.

Läs mer

Repay expanderar

2 februari 2021

Det är Repay Mitt AB som förvärvar Wåhlins Skärteknik AB i Krylbo, ett företag som även de jobbar med gas- plasma och laserskärning av plåt.

Läs mer
  • Webbshop